sr
hr sl
Center za pomoč

Kombajn Fendt C

Jer je efikasnost u datom trenutku važna.

Serija Fendt C kombinuje praktični dizajn, tehnologiju i mnoštvo funkcionalnosti koje olakšavaju rad u polju gde je efikasnost u datom vremenu vrlo važna.

* Maks. snage zajedno s povećanom snagom.
5275 C 203 kW 276 KM
5275 C PL 203 kW 276 KM
6335 C 265 kW* 360 KM
6335 C PL 265 kW* 360 KM

Vrhunske performanse i oprema

 

Fendt nudi paket za novi kombajn serije C. Ova poboljšanja omogućavaju efikasno ubiranje i niže troškove, a usjev čisti.

Visoka efikasnost
Niski troškovi rada, mala potrošnja goriva i lako održavanje.

Odličan žele
Sistem za muljenje 2 u 1 koristan je i fleksibilan za sve useve i lako se postavlja.

Odlični rezultati
Visok kvalitet zrna zahvaljujući prelepom mlatju i intenzivnom odvajanju.

Optimalno dizajniran radni prostor
Novo dizajnirani prostor za vozača na osnovu performansi.

Hranite se ravnomerno
Kombajn visokih performansi napravljen od visokokvalitetnih materijala za sve uslove žetve – PoverFlov ili FreeFlov.

Moje radno mesto

 

Velika kabina Skiline nudi mnogo prostora. Vozač ima pregled košnica, strnjača, ispušnih creva, a zahvaljujući velikim električno podesivim retrovizorima i serijskom kamerom na Varioterminalu, ima i pogled sa zadnje strane.

Najbolja udobnost za opušten rad

 

Kombajni za žito Fendt dolaze sa sedištima nove generacije, standardnim vazdušnim ogibljenjem i mnogim opcijama za podešavanje radi optimizacije vaših ličnih želja. Uz 3D podesiv volan, lakše je pronaći pravi položaj vozača tokom čitavog radnog dana. Pored vozačevog sedišta udobno je i suvozačko sedište.

Jaka radna svetla za noćni rad

 

Koncept osvetljenja kombajna za kombajne iz serije Fendt C sadrži savršeni set svetla za terenske radove i vožnju na putu. Kombajni za žito serije C standardno su opremljeni podesivim farovima za noćni rad.

Fendt VARIOTRONIC – tehnologija za efikasnu poljoprivredu

 

Fendt je primenio sistem traktora na sertifikovani sistem upravljanja i preneo ga na upotrebu na kombajnima za žito. Tako kombajni serije C sada pronalaze isti koncept upravljanja kao i traktori. Dizajnirana posebno za upotrebu na kombajnima za žito, multifunkcionalna poluga ima najvažnije sigurnosne karakteristike za vozača u svojoj ruci.

Fendt Varioterminal

 

Fendt Varioterminal impresionira svojim intuitivnim uputstvima o meniju. Jasna struktura pruža toliko potrebne informacije o performansama i podešavanjima kombajna za zrno, jer je neophodno da vozač uvek bude u optimalnim zonama.

 

Dodirnite upravljanje tehnologijama

 

Fendt Varioterminal je kontrolna tabla za kontrolu i podešavanje svih kombajna. Pored ekrana osetljivog na dodir, možete se kretati kroz različite nivoe menija pomoću tastera sa strelicama postavljenim sa strane ekrana. Da biste olakšali promenu postavki u skladu sa potrebama različitih kultura, sistem za mnogo važnije i uobičajenije kulture je već unapred podešen, a podešavanja možete lako da preuzmete iz memorije vašeg radnog računara.

Dobar početak, sve dobro. Kombajn igra presudnu ulogu u radu vašeg kombajna za žito. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, Fendt nudi izbor visoko-efikasnih kombajna PoverFlov i FreeFlov.

Pravi izbor za bilo koji usev

 

Da bi postigao veliku produktivnost u kvalitetu i prolaznosti, kombajnu je potreban stalni dotok mase. Oba Fendt kombajna pružaju ovo: FreeFlov i PoverFlov.

FreeFlow

 

Kombajn Fendt FreeFlov dostupan je u radnoj širini između 4,8 i 7,6 m. Pored toga, vijčane komponente čine ga posebno stabilnim i jednostavnim za održavanje. Sa 1.254 rezova u minuti osigurava veliku brzinu noža i, samim tim, čist rez kod male potrošnje energije. Uložak prečnika 610 mm puni žetvenu masu ravnomerno sa stočnog transportera – najbolji uslovi za visoku produktivnost na površini i najbolji kvalitet žetve.

PowerFlow

 

Kombajn Fendt PoverFlov poznat je po visokim performansama više od 30 godina. Velika udaljenost između lopatica i puža za hranjenje olakšava žetvu visokih biljaka. Stalan tok žetvene mase osigurava PoverFlov remen direktno ispred puža za hranjenje. Ovo osigurava da se materijal ravnomerno gurne naprijed sa klasom za sve kulture, što rezultira povećanjem prosječne produktivnosti i efikasnosti.

Zahvaljujući izuzetno teškoj i robusnoj bušilici i sito visokih performansi, kombajn za zrno Fendt C može lako da melje žetvenu masu.

Fendt MSC Plus sistem za muljanje

 

Težina bubnja za nabijanje povećala se zahvaljujući osam utega koji su montirani između kosog šina i pružaju željeni obrtni moment i glatku i ravnomjernu vožnju. To smanjuje opterećenje pogonskih sklopa i, shodno tome, smanjuje potrošnju goriva.

 

Inteligentna flaš korpa

 

Košarica sa mlaznicom razlikuje se u razmaku između letvica, što je dvostruko veće u zadnjem delu nego u prednjem delu. Ova neravnina osigurava optimalan odnos velike mogućnosti za muljenje i razdvajanje. Da bi se postiglo optimalno okidanje, može se podesiti prednji i zadnji deo korpe za glodanje.

MSC Plus

 

Dva sistema u jednom – MCS plus omogućava što je moguće više žitne mase pre nego što je premestite na šejker. MCS plus modeli izdvajaju se od ostatka konkurencije jedinstvenim rešenjem koje omogućava njihovo lako pomeranje kroz poseban sistem kada vam nije potreban ekran za odvajanje. Sito se pomera pomoću elektromotora bez dodatnih alata.

 

Univerzalna upotreba

 

Kombajn za žito može biti opremljen setom za žetvu kukuruza ili univerzalnom korpom za žetvu suncokreta, kukuruza i žitarica.

Najbolji kvalitet žetve

 

Kvalitet zrna potvrđuje usev. Pri razvoju sita posebna pažnja posvećena je upotrebi sita visokih performansi koja omogućavaju i garantuju najbolji mogući kvalitet useva – čistoću zrna.

Veliki se rezervoar brzo isprazni

 

Standardni rezervoar za zrno od 9.000 litara i 8.600 litara Fendt ParaLevel kombajn za zrno imaju veliki kapacitet. Brzina pražnjenja do 105 l / s jedna je od najviših u ovoj klasi.

 

Veoma moćna drobilica za slamu

 

Rezač slame posebno je razvijen za farme koje koriste minimalne sisteme obrade tla za postizanje optimalnog sečenja i optimalne raspodjele žetvenih ostataka. Zupčasti noževi omogućavaju čist rez i smanjuju potrošnju goriva. Neprekidno podesive radne oštrice, dodatne rotacione drobilice i električno podesive distributivne ploče su sklopovi koji pružaju potpunu kontrolu kvaliteta i raspodjele ostataka žetve.

 

Čisto odlaganje

 

Sistem glodanja je veoma popustljiv prema slami kako bi se postigla najkvalitetnija slama za proizvodnju krme i bala za smeće ili kao materijal za povrat energije.

Posebno u brdovitim predelima, sistem za niveliranje žita Fendt ParaLevel od velike je pomoći korisnicima. Patentirani nivo kombajnog kombajna ParaLevel osigurava visoke performanse na padini ili na brdovitom terenu sa nagibom do 20%.

 

Jednostavna konstrukcija

 

Kombajni Fendt 5275 C i Fendt 6335 C dostupni su u ParaLevelu. Patentirani sistem za izravnavanje do 20% nagiba osigurava da sistem za mljevenje, sita i sistem za čišćenje budu uvek horizontalni i u punom kapacitetu. Kombajni ParaLevel standardno su opremljeni sa pogonom na sva četiri točka i nude veliko prianjanje na kosinama i sigurnost vozača.

 

Više proizvodite uz ParaLevel

 

Dizajn ove patentirane prednje osovine zasnovan je na strukturi paralelograma. Jedinstveni dizajn omogućava pomicanje nagiba i do +/- 20% za smanjene performanse kombajna za žito. Na taj se način, čak i u brdovitim predjelima, osigurava ravnomjerna raspodjela žetvene mase kroz sistem odvajanja, odvajanja i pročišćavanja, osiguravajući maksimalnu produktivnost i efikasnost.

 

Optimalne karakteristike puta i polja

 

Pored klasičnih prednosti šasije sa ispravljanjem, sistem ParaLevel nudi i druge dodatne pozitivne karakteristike. To omogućava vozaču da bira između načina rada i transporta. U radnom režimu, povećana spoljna širina poboljšava stabilnost i sigurnost na kosinama. U režimu transporta spoljna širina se smanjuje zbog suženja prednje osovine. Tako je spoljna širina oba modela 5275 CPL i 6335C PL kada se kreće ispod 3,5 m.

 

Pogon na sva četiri točka

 

Pogon na sva četiri točka je plus za prijanjanje i sigurnost kombajna Fendt ParaLevel C. Serija Fendt nema kompromisa u odluci da ponudi idealna rešenja za žetvu sa nagibom.

Zaradite novac u žetvi! Najbolja moguća upotreba, zahvaljujući zamišljenoj opremi, iz dana u dan.

  • Brzo i lako svakodnevno održavanje.
  • Sve komponente su izabrane zbog vašeg zadovoljstva i dugog života.
  • Lako za promenu postavki kombinovanja.
  • Snažni motori sa najnovijom SCR tehnologijom.

Brzo i lako svakodnevno održavanje

Hladniji paket osigurava zadovoljavajuće hlađenje motora, hidrauliku i klima uređaj. Košara za usisni vazduh se lako čisti i sprečava začepljenje čak i u najtežim uslovima rada. Platforma omogućava besplatan pristup korpi za usisni vazduh i frižiderima. Pored toga, ugrađeno je nekoliko mesta podmazivanja do kojih je lako doći. Zbog svoje jednostavne mehaničke konstrukcije, smanjuje se broj pogona, što takođe značajno smanjuje količinu održavanja. Na ovaj način možete više vremena posvetiti važnijim stvarima – žetvi. Rezervoari i kontrolne tačke za različite pogonske tečnosti, kao i mesta za punjenje i pražnjenje, optimalno su postavljeni na kombajni. Isto važi i za filter vazduha motora. Pored toga, velike bočne ploče omogućavaju lak pristup svim glavnim sklopovima u svakodnevnom održavanju i inspekciji.

Pouzdanost i dugovečnost

 

Svaka komponenta dizajnirana je za maksimalnu izdržljivost i najduži vek. Mnogi delovi koji dolaze u dodir sa žetvenom masom napravljeni su od debljih materijala otpornih na habanje. Kao rezultat toga, više od 80% svih delova koji dolaze u dodir sa žetvenom masom napravljeni su od pocinčanog lima. Pored toga, sve komponente su obojene pre instalacije. Ovo produžava vek mašine i njenu prodajnu vrednost.

Najnoviji AGCO SISU POVER motor ispunjava najnovije zahteve za izduvne gasove u kombinaciji sa SCR tehnologijom. Pritom, Fendt koristi jednu od najnaprednijih motornih tehnologija na tržištu za traktore i kombajne, što takođe obezbeđuje čistiju okolinu i niže troškove rada.

Optimalne performanse motora

 

Upravljanje motorom je prilagođeno optimalnoj krivulji obrtnog momenta. To je ono što kombajni treba da osigura konstantan protok mase pod punim opterećenjem – kada je potrebno. Zajedno sa pogonima koji zahtijevaju malo energije, omogućava vam postizanje vrlo male potrošnje goriva po toni prinosa i izvrsne uštede.

Najbolja ponuda rezervnih delova

 

Fendt vam pruža profesionalnu uslugu i postavlja granice industrije u ovoj oblasti. Kroz redovne programe obuke agenti se obučavaju da imaju dobar pregled zaliha rezervnih delova i da mašina bude u funkciji tokom čitave žetve. Fendt i njegova prodajna mreža spremni su da vam ponude najbolju uslugu za vaše ulaganje.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio