sr
hr sl
Center za pomoč

Balirke Fendt za fiksne ili varijabilne komore

Uređaj za branje koji ništa ne ostavlja na podu.

Uređaj za izbor sa maksimalnim kapacitetom

Maksimalni protok dovoda može se postići samo odličnim odabirom. Sa balirkama za okrugle bale Fendt ovo omogućava snažan, do 2,4 metra širok uređaj za upravljanje. Posebna geometrija listova segmenta, u kombinaciji sa idealnim uglom naročito dugačkih žbica, preduslov je za teško upravljanje upravljačkim uređajem sa upravljačkom linijom. Stoga uređaj za podizanje ima manje pokretnih i trošnih dijelova, radi mirnije i lako se održava.

Pet žbica

Kako linije za upravljanje i upravljačke ručice više nisu potrebne, stvoren je dodatni prostor. Tako uređaj za izvlačenje sada može imati pet žbica. Za optimalno branje hrane, žbice su montirane na udaljenosti od 64 mm. Dakle, više nije trava ostalo na podu. U fabrici su ugrađena i dva bočna potisna transportera.

Oni prave žbice

Kašike su sastavni deo uređaja za branje. Krma koja se nalazi pod posebnim uglom ubire se kako bi se travnati travnjak zaštitio što je više moguće. Izuzetno dug radni vek obezbeđuje im prečnik od 5,6 mm, a pri visokom namotu vrlo su fleksibilni, a čvrst pričvršćivanje sprečava pucanje žbica jer se napetost ravnomerno raspoređuje.

Blizu rotora

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, uređaj za prikupljanje je blizu rotora. Ovo pojednostavljuje protok dovoda sa uređaja za pokupljanje u rotor i ubrzava protok dovoda. Ovo je posebno vidljivo kod kratkog i lako krhkog uvlačenja: efikasno i neagresivno ulazi u komoru za kompresiju. Sa optimalnim protokom dovoda, stisnete savršene bale jednu za drugom i postižete veliki kapacitet na sat.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Izdelava spletnih strani: AV Studio