sr
hr sl
Center za pomoč

Ponsse

Mi smo najpouzdaniji i najbolji prijatelj bilo kojeg šumara! Naše mašine kombinuju inovativna rešenja za seču koja prate principe održivog razvoja i prilagođavaju se svakom kupcu. Naša misija zasniva se na pouzdanim proizvodima i uslugama kako bismo pomogli svakom kupcu da poboljša svoje poslovanje.

Naše istraživačko-razvojno odeljenje neprestano traži bolje načine i inovativna rešenja, a upravo to nam omogućava da budemo i budemo broj jedan u šumarskom inženjerstvu i tehnologiji. Naše mašine dizajniramo zajedno sa našim korisnicima, tako da svi proizvodi zadovoljavaju potrebe svakog kupca u svim uslovima. Sve Ponsse mašine se neprestano testiraju kako bi se osigurala maksimalna efikasnost i kvaliteta.

Naši proizvodi Ponsse specijalizovani su za sečnja i seču drveta. Takođe pružamo kvalitetno održavanje, zamene delova i savetovanje.

Dual Machines

Forwarder

Harvester

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Izdelava spletnih strani: AV Studio