sr
hr sl
Center za pomoč

Priključki

Fendt

FENDT svojim kupcima pruža vodeće proizvode u oblasti poljoprivredne mehanizacije i svojim radom postiže cilj: „Da pomognemo poljoprivrednicima u najvećem mogućem uspehu!“

U nemačkom gradu Marktoberdorfu sva proizvodnja podleže strogim kriterijumima visokog kvaliteta proizvoda, procesa i razvoja. Zaposleni su visoko kvalifikovani radnici (od programera do proizvodnih radnika), više od 60% njih dolazi iz poljoprivrede, a u Fendtu rade od srca.

Fendt

Pošto Fendt veruje samo u visoki kvalitet i besprekornost mašina koje proizvode, postrojenje je 2012. godine prošireno i prilagođeno visokoj kvaliteti proizvodnje.

Priključki Fendt
Fendt
Diskovne kosilice
Fendt
Okretači
Fendt
Grabilice
Fendt
Drljače
Fendt
Prikolice za utovor

Amazone

Nemačka porodična kompanija svoje korijene potiče 1883. godine, a danas ima čak 7 proizvodnih linija širom Evrope i zapošljava više od 1800 ljudi, što dokazuje da srednja kompanija takođe može biti globalno uspješna.

Amazone
Aktivna obrada zemlje
Amazone
Pasivna obrada zemlje
Amazone
Prskalice
Amazone
Sadilice za preciznu setvu
Amazone
Sadilice za kaljenu sjetvu
Amazone
Rasturači mineralnog đubriva

Strautmann

Danas je STRAUTMANN jedan od vodećih stručnjaka za razvoj i proizvodnju tehnologija skladištenja i transporta. Širok asortiman proizvoda uključuje najmanje i najzahtevnije, veće transportne prikolice i sisteme za hranjenje.

Kompanija sa dugom tradicijom

B. Strautmann & Sohne GmbH je porodična firma treće generacije. Kompanija ima bogato iskustvo u proizvodnji poljoprivredne mehanizacije više od 80 godina.

Strautmann www
Strautmann
Iskustvo u inostranstvu

30% više iskorišćenosti sa samo 2m3 kapaciteta.
VIŠE

Braun

BRAUN Maschinenbau GmbH osnovana je 1958. godine u provinciji Burrveiler. Kompanija uporno sledi moto „Vino visokog kvaliteta – Braun pruža kroz brigu o vinogradima“, pa su njihove mašine posebno prilagođene uzgoju vinograda i voćnjaka i proizvedene u skladu sa potrebama i željama kupca.

Inovativne mašine za proizvodnju vina

Centralna filozofija kompanije je modularni sistem mašinske konstrukcije. Ovo omogućava veliku prilagodljivost svim uslovima rada. Svi osnovni delovi su sastavljeni modularno i na taj način, u najvećoj mogućoj meri, integrisana jedinica zadovoljava potrebe pojedinačnog kupca, što je i troškovno i radno efikasno.

Priključki Braun
Braun
Kultivatori
Braun
Mulčeri
Braun
Trimer za travu

Ostale marke

Izdelava spletnih strani: AV Studio