sr
hr sl
Center za pomoč

Valtra serija A (peta generacija)

Naporno radimo kako bismo olakšali naporan rad!

Nama u Valtri glavni zadatak je da razumemo vaše potrebe i da vam pružimo najbolji doživljaj traktora. Ako tražite malu mašinu koja obavlja posao, serija A je vaš idealan partner. Ona ima mnogo osobina svoje starije braće ali u vrlo kompaktnom obliku. Zabavna je za vožnju, laka i pokretljiva, bez smanjenja snage. Uđite u prostranu kabinu, sedite i uverite se sami. Ova mašina je napravljena za rad.

Pouzdanost i jednostavnost

Nagrađivana serija A je savršen primer principa dizajniranja, forme koja prati funkcionalnost. Ima nenadmašan balans između pokretljivosti i optimalne snage, kako na njivi tako i u radu sa priključcima. Kao i uvek kod Valtra traktora, serija A je jednostavna za upotrebu i pouzdana u svim zadacima sa kojima se susrećete.

Mi uvek imamo u vidu da treba da imate najbolji radni dan a prava zvezda serije A je kabina i ergonomija. Iz udobne i funkcionalne kabine se lako ulazi i izlazi. Kada ste udobno zavaljeni u sedište, imate savršen pregled svoje okoline, kao i potpunu kontrolu nad svojim radom sa novim i osavremenjim korisničkim interfejsom.

Mali gigant koji spašava stvar

 

Sa serijom A dobijate kompaktan traktor koji pruža veliku produktivnost i udobnost tokom celog dana. Kabina je ergonomski oblikovana i tiha i pruža odličnu vidljivost u svim pravcima.

Nabavite takav traktor kakav vam treba

Svih sedam modela serije A se mogu poručiti sa mehaničkom transmisijom GL koja je laka za upotrebu. Naši popularni modeli sa 105 odnosno 115 konjskih snaga, dostupni su sa četvorostepenom poveršift HiTech4 transmisijom koja je elektronski upravljana. Svi traktori serije A opremljeni su sa čuvenom transmisijom sa hidrauličnim reverzerom koji ima integrisanu ručnu kočnicu.

Šta je novo u 5. generaciji A serije?

 

 • 5 konjskih snaga više kod modela A105 – A135
 • 2 poveršift prenosa kao dodatna oprema za modele A75-A95
 • AutoTraction kontrola se može uključiti i isključiti
 • pvokružne hidraulične kočnice
 • novi upravljački naslon za ruku sa džojstikom
 • poboljšani motori u skladu sa Stage V
 • intervali održavanja od 600 sati
 • redizajnirani poklopac motora
 • redizajnirani točkovi
 • dodatna oprema u vidu dugmadi za kardansko
 • vratilo na zadnjem blatobranu kod HiTech4 modela
 • opciono daljinsko nadgledanje Valtra Connect
 • automatski glavni prekidač napajanja na kontakt bravi

Lak pristup

Kada uđete imate lak pristup i siguran korak, za udobniji rad nagnite stub upravljača sa pedalama i uživajte u dobrom sedištu sa savršenim položajem u vožnji.

Dobra vidljivost oko vozila

Dobijate odličnu vidljivost prema napred i sa strane, ka nazad prema priključnim mašinama i u visinu prema napred za rad sa čeonim utovarivačem.

Motori compact stage V

Sa 5. generacijom A serije, dobijate više snage iz naprednih i kompaktnih motora. Svi modeli sa srednjom i velikom šasijom sa motorima sa 4 cilindra sada razvijaju 5 KS više nego prethodna generacija.

Kompaktan motor omogućava da hauba bude manja što omogućava jasnu preglednost u vožnji. Jedinica za naknadnu obradu izduvnih gasova STAGE V nalazi se ispod kabine što omogućava optimalnu vidljivost. Kompletan paket uključuje DOC, DPF i SCR koji koristi AdBlue a pošto nema recirkulacije izduvnih gasova (EGR) motor uvek koristi svež, čist vazduh.

AGCO Power motor za vrhunski doživljaj

Najnoviji modeli serije A sada su pogonjeni motorima AGCO POWER MBTN-D5. Tri najmanja modela imaju motore sa 3 cilindra i 3,3 litra, dok najveći motori imaju 4 cilindra i 4,4 litra. Ovi motori, koji su laki za upotrebu, su nabijeni s najsavremenijom tehnologijom, kao što je ubrizgavanje Komon rejl na 1600 bara i četiri ventila po cilindru u glavi motora i imaju servisni interval od 600 motočasova.

 • Sve u jednom sistem za naknadni tretman gasova sa
 • Dizel Oksidacionim Katalizatorom (DOC),
 • Filterom za čađ (DPF) i
 • Selektivna katalitička redukcija (SCR).

Dve vrste transmisije

5. generacija serije A ima 7 vrednih modela i svi su dostupni u GL verzijama sa mehaničkom transmisijom lakom za korišćenje. Gl transmisija je najbolji mehanički prenos koji je ikada viđen u traktorima ove veličine sa 12 stepeni prenosa ka napred i 12 ka nazad koji su grupisani u dve grupe da bi smanjili menjanje pomoću poluge.

Mehanička transmisija laka za upotrebu

Mehanički jednostavna konstrukcija koja je laka za upotrebu. Ona ima osnovnu transmisiju od 12 + 12R stepeni prenosa – ili više sa HiTech2/pužne brzine – sve osmišljeno za rad bez zamaranja.

Elektronski upravljana transmisija

Električna transmisija HiTech4 je dostupna za modele na M šasiji a uveli smo i HiTech2 transmisije za modele na S šasiji. HITech2 transmisija ima 24 stepena prenosa ka napred i 24 ka nazad sa 6 sinhronizovanih brzina u dva opsega. To takođe uključuje hidraulički reverzer i poveršift sa 2 brzine i izjednačavanjem brzina. Za još veću preciznost, HiTech2 ima širok radni opseg sa 12 brzina koje pokrivaju brzine između 7 i 17 km/h.

Sve tri šasije mogu biti opremljene sa 12+12R transmisijom sa 6 brzina u svakom od dva opsega brzina. Električno upravljana transmisija HiTech4 dostupna je za M šasiju i ima 4 opsega i 4 brzine poveršifta, kojima se takođe može automatski upravljati. Takođe promena grupe brzina je laka i brza korišćenjem preklopnog prekidača. Najveća brzina na putu se dostiže sa smanjenim brojem obrtaja čime se štedi gorivo. Svi modeli standardno dolaze sa pogonom na sva četiri točka i AutoTraction kontrolom.

Lako upravljanje hidraulikom

Svi modeli serije A dolaze sa standardnim elektronski upravljanim AutoControl liftom koji obezbeđuje optimalnu nosivost veličinu vašeg traktora. Sa centralizovanom komandnom tablom hidraulike, možete brzo da radite i sa prednjim utovarivačem i priključnim mašinama. Vaš traktor može biti opremljen sa do 3 hidraulička priključka a komande hidraulike se mogu poručiti kao dodatna oprema. Priključci imaju brzorastavljive spojnice koje omogućavaju lako priključivanje i odvajanje priključnih mašina.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio