sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt 900 Vario

Novi Fendt 900 Vario – spreman za više.

Sa novom 900 Vario serijom velikih traktora, brend Fendt je predstavio potpuno nova rešenja koja ponovo uspostavljaju nova merila u gornjoj snažnoj klasi traktora. Novi modeli dizajnirani su tako da odgovore individualnim potrebama velikih ekonomija i provajdera širom sveta. Mnogo tehničke finoće, sveobuhvatan paket povezivanja, relativno mala težina i novi dizajn koji izražava impresivnu snagu čine ga svetskom i svestranijim. Priča o uspehu velikih Fendt 900 traktora se nastavlja, počevši s potpunim utiskom sa 260 KS Fendt Favorit 926 Vario u Agritechnici 1995.

5 modela iz nove Fendt 900 serije

Nova serija Fendt 900 uključuje 5 modela (930 Vario, 933 Vario, 936 Vario, 939 Vario i 942 Vario) kompaktnih velikih traktora snage od 218 do 305 kV (296 – 415 ks prema ECE R120) kako bi se ispunio raspon snage između modela. Fendt 800 Vario i 1000 Vario. Sa novim top modelom Fendt 942 Vario, serija 900 je značajno premašila 300 kilovata ili 400 KS.

Kao dobro poznati svestrani veliki traktori, nova generacija 900 je takođe svestrana. Dizajniran je za teška vuča i vožnju sa pogonima pogonskog vratila, kao što je helikopter, a serija 900 je odlična za transport brzinom do 60 km / h. Lagana težina traktora od samo 11,7 tona, kao i integrisani sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima VarioGrip pogoduju ovoj seriji sa niskim pritiskom tla i visokom vukom. Modularni dizajn sa ili bez zadnjeg hidrauličnog dizanja, stražnjeg kardona, prednjeg kardona, uređaja za vožnju unazad i velikog broja hidraulike, priključaka za vuču i hidrauličnih dizala, ovi su modeli kompatibilni sa svim dostupnim priključcima.

Potpuna povezanost unutar i izvan kabine

 

Kabina traktora, uključujući upravljač, je posao vozača. Uz novi Fendt 900 Vario, stigla je i nova kategorija kabine: Fendt Life Cab.

Po prvi put povezivanje omogućava prikaz u stvarnom vremenu 900 podataka računara mašine. Spremni telemetrijski paket obezbeđuje potreban hardver. Možete da snimate i šaljete podatke za različite nove usluge.

Fendt Connect

 

Fendt Connect je centralni telemetrijski alat za analizu i upravljanje mašinama Fuse® Smart Farming. Čita, čuva i procenjuje podatke o mašini. Podaci se prenose putem mobilne mreže. To omogućava lokalno upravljanje grupama mašina i optimizaciju postavki mašine.

Fendt Connect nudi dve korisničke aplikacije: s jedne strane, kontrolu nad sopstvenim podacima o mašini i sa druge, servis dilera.

Pored informacija o položaju mašine, snimljeni su i mnogi podaci o traktorima CAN-Bus. Vlasnik mašine može da dobije mnoštvo informacija putem računara ili pametnog uređaja, kao što su: položaj i pređena udaljenost traktora na mapi, potrošnja goriva, brzina vožnje i radni sati mašine, kao i opterećenje mašine. Takođe su vidljive poruke o grešci i intervali servisa.

Međutim, uz dozvolu vlasnika, prodavač može pristupiti i podacima mašine. Brzi pregled nadolazećih servisnih intervala ili pregled poruka o grešci omogućavaju t. ja. Prediktivno održavanje, odnosno projektovanje radova na održavanju betonske mašine. Pri tome kupac zadržava suverenitet nad svojim podacima o mašini. Nema podataka o skladištu ili agronomskih podataka se ne pohranjuju ili prenose. Ceo proces je u skladu sa strogom Evropskom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Opširnije informacije o relevantnim uslugama dostupne su u saopštenju Fendt Connected Services.

 

Smart Connect

 

Smart Connect usluga je za vozača traktora. Vozač povezuje svoj iPad putem interne bežične veze na Fendt 900 Vario.

Podaci o mašini kao što su npr. položaj traktora, površina na kojoj se radi, brzina kretanja, potrošnja goriva ili opterećenje motora prenose se direktno na ploču tokom rada. Ekran se može vizuelno prikazati na mapi ili grafički kao tok rada u poslednjih 60 minuta.

Ekran tableta služi kao dodatni prikaz uspostavljenom Varioterminalu. Smart Connect omogućava vozaču da prikazuje informacije koje su samo za kontrolu.

Smart Connect je standardan za sve ProfiPlus verzije.

Novo pogon: Snažna vuča uz ekonomičnu upotrebu

 

Svi modeli nove serije 900 opremljeni su novo razvijenim Fendtovim MAN-ovim 6-cilindričnim 9-litarskim motorima i VTG turbo-punjačem sa promenljivom geometrijom turbina. Interval izmene motornog ulja M3677 je prvo povećan na 1.000 h. U kombinaciji sa novim TA 300 Vario menjačem, Fendt VarioDrive je sada dostupan.

Dizajn niske brzine Fendt iD, koji ima rezerve visokih performansi, sada je prvi put korišćen u seriji 900. Nominirana brzina motora je 1.700 o / min, a broj okretaja u praznom hodu je 650 o / min. Maksimalna brzina od 60 km / h je novi Fendt 900 Vario pri 1.450 o / min, 50 km / h pri 1.200 o / min, a 40 km / h pri samo 950 o / min. Maksimalni obrtni moment 1.900 NM top modela Fendt 942 Vario dostiže svega 1.100 o / min.

Obrtni moment se dinamički raspoređuje na prednju i zadnju osovinu u skladu sa podnim uslovima. Prednja osovina se pokreće odvojeno. Razdvajanje prednje i zadnje osovine smanjuje naprezanja na putu i ​​zavojima i omogućava potpunu vuču u polju. Upravo se prilikom skretanja traktor, sa takozvanim efektom povlačenja u zakret, uvuče u zavoj. Rezultat: manji krug okretanja pri punoj vuci.

Razvoj Fendt 900 Vario uzeo je u obzir novu fazu V (EU) za izduvne gasove. Čišćenje izduvnih gasova za nove velike traktore vrši se tretmanom izduvnih gasova katalizatorom oksidacije dizelom, filterom čestica i poznatom SCR tehnologijom (selektivno katalitičko smanjenje za smanjenje nivoa azota). MAN motor deluje ubrizgavanjem goriva kroz zajedničku liniju pod pritiskom od 2500 bara. Visoki pritisak optimizuje sagorevanje.

Fendt Vario genijalan menjač

 

Menjač Fendt Vario je hidrostatičko-mehanički menjač sa razdvojenim prenosom snage. Sa povećanjem brzine, povećava se udeo mehanički prenosive snage kroz planetarni menjač. Izvrsna hidraulička efikasnost i visok radni pritisak sa maksimalno 550 bara osiguravaju odličnu efikasnost.

Veće performanse sa hidraulikom visokih performansi

 

Novi Fendt 900 Vario poseduje modularno dizajniran hidraulični sistem. Opremljen je sa dve pumpe za osetljivost na opterećenje (LS) sa protokom od 165 ili 220 litara.

Alternativno, takođe je moguć visokoučinkovit 430 l / min hidraulični sistem sa dva nezavisna hidraulička kruga. Dve autonomne aksijalne klipne pumpe mogu ispuniti sve zahteve za različite protoke i pritiske u oba hidraulička kruga. Volumetrijski kontrolni protok pumpe jedan je 220 l / min, a pumpa dva 210 l / min. Sa integrisanim ventilom za ograničavanje pritiska, pumpa uvek obezbeđuje odgovarajući protok ulja pod odgovarajućim pritiskom u radnom krugu. Hidraulička snaga je u skladu sa dizajnom Fendt iD-a sa malim brzinama.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio