sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt Tigo kombinirane prikolice za utovor

Fendt Tigo: Pređite na sledeću razinu krme.

Optimalne performanse branja sa širokim uređajem za branje

Nekontrolisani Fendt Tigo pikap povećava efikasnost vaše prikolice. Sa sedam setova žbica i 1,90 m (PR) širine. 2,00 m (KSR) Fendt Tigo pruža čisto ubiranje hrane. Dodatno širok uređaj za podizanje 2,00 (PR) ili 2,20 m (KSR) takođe je dostupan kao opcija. S malim rastojanjem između uređaja za pokupljanje i rotora i malom brzinom i praktično istom obodnom brzinom, Fendt Tigo postiže protok tečnosti i čistoće dovoda. To omogućava čisto branje i dotok do rotora za rezanje čak i na kratkoj, suvoj travi.

Čist rad

Najbolje branje stočne hrane prvi je građevni blok za vašu uspešnu žetvu krme. U Fendt Tigu stavljamo kaiševe između plastičnih žbica. U vlažnim ili suvim uslovima: zahvaljujući plastici, trenje je uvek malo, a pojedini kaiševi su manje osetljivi na prljavštinu. Fendt Tigo se ne može pohvaliti ne samo čistoćom, već i efikasnošću. Kružni potisnik pritiska ravnomerno na dovod vode iz hvataljke i istovremeno povećava efikasnost guranja dovoda uređaja za hvatanje. Kombinovano delovanje kružne preše i razvodnika pojedinih metalnih šipki sprečava trenje i pruža fleksibilan tok dovoda.

Zaštita travnih korova uz optimalnu adaptaciju tla

Preciznim vođstvom, potporni valjak štiti uređaj za podizanje od uranjanja u zemlju. Čak i u otežanim uslovima i na neravnom terenu, zadržava se adekvatan zazor tla i ostavlja nečistoća sa strane. Zahvaljujući svojoj inteligentnoj tehnici, on podržava uređaj za biranje samo kada je potrebno i ne rotira se sa njim. U zavisnosti od uslova punjenja, potporni valjak može se individualno podesiti. Pored optimalnog kvaliteta hrane, Fendt Tigo takođe štiti tlo.
Nastavljivi, nihajno vpeti oporni kolesi pobiralne naprave dodatno varujeta travno rušo, tudi pri ostrih zavojih na travniku.

Balansiranje

Podešavanje položaja zglobne šipke Fendt Tigo omogućava precizno podešavanje podizača. Senzor meri kretanje prijemnog uređaja i reguliše položaj zglobnog vučnog zgloba. Prednost za vas? Uvek stalan ulaz i pun protok, čak i pri velikim radnim brzinama.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Izdelava spletnih strani: AV Studio