sr
hr sl
Center za pomoč

Valtra serija T

Serija T je niz iskustava!

Traktore proizvodimo više od 60 godina, a serija T objedinjuje sva naša dosadašnja iskustva. Dizajnirali smo ovu seriju da udovolji različitim potrebama poljoprivrednika i najzahtevnijim uslovima. Ponosni smo na rezultat. Vaša radna mašina dizajnirana je baš za vas. Sedite u kabinu, upalite motor i iskusićete šta Valtra T može učiniti za vašu farmu.

Pouzdanost

Uvereni smo u pouzdanost ovog traktora. Serija T ima manje delova nego ikad, a testirali smo je u preko 40 000 sati ekstremne vožnje. Da bismo obezbedili pouzdanost bez konkurencije, sve četiri glavne komponente pravimo sami. Valtra je dizajnirala konstrukciju šasije, transmisije i kabine, a AGCO Pover je originalni Valtrin motor koji postavlja standard pouzdanosti u našoj industriji. Serija T je dizajnirana da radi u teškim uslovima – svaki dan.

Jednostavan za upotrebu

 

Pojednostavili smo nabavku, upotrebu i servis vašeg traktora tako da se možete fokusirati isključivo na svoj rad. Upravljačke ručice u kabini postavljene su tako da ne zahtijevaju mnogo pokreta, mjenjač je jednostavan za korištenje zahvaljujući novoj upravljačkoj ručici, a moćna radna svetla omogućavaju vam da nastavite sa poslom i po mraku. Posebna pažnja posvećena je svakodnevnom održavanju kako bi se potrošilo što manje vremena na proveri ulja i čišćenju filtera. Traktor serije T savršeno je prilagođen vašem radu, jer su mnoge njegove jedinstvene karakteristike zapravo dizajnirali naši kupci.

Niski ukupni troškovi korišćenja

 

Traktor T serije nije najjeftiniji traktor koji možete da kupite. Ali vozite ga 10.000 sati i videćete koliko su niski ukupni troškovi održavanja. Za početak, Vaš traktor pravimo za Vas, tako da dobijate samo funkcije koje su Vam potrebne, fabrički ugrađene i pokrivene fabričkom garancijom. Uz AGCO Finance prilagođavate svoje troškove finansiranja. Optimizovani servisni intervali smanjuju Vaše troškove održavanja a AGCO Power motori obezbeđuju najbolju ukupnu ekonomičnost. Izaberite model T174 EcoPower da biste uštedeli dodatnih 10% u troškovima goriva. Izaberite Valtra Care da biste stavili fiksnu cenu na troškove održavanja i dobili servisni ugovor koji odgovara vašim potrebama. A sa originalnim Valtra delovima i uslugom 24/7 dobićete visoku preprodajnu vrednost svog traktora. Valtra ima jednu od najbržih usluga isporuke delova u industriji kako bi Vaša radna mašina ostala operativna iz dana u dan.

U ovoj se kabini osećate kao kod kuće

 

Raskomotite se. Kada je reč o produktivnosti vozač je centralna komponenta, tako da nikada ne pravimo kompromis u pogledu udobnosti, sigurnosti i ergonomije.

Kabina je napravljena uz inovativne postupke u proizvodnji. Ona takođe ima manje delova i spojeva, što strukturu kabine čini vrlo snažnom i preciznom u svim 3D merenjima. Sve ovo znači da se kabina savršeno uklapa sa traktorom. Uz vrhunski zvučni sistem, frižider i zadnju bezbednosnu kameru, kabina pruža udobnost na potpuno novom nivou. Poseduje čak i opcionalnu opremu za vožnju unazad. Nova kabina je tiha, bezbedna, udobna i funkcionalna – Vaša radna mašina.

Imate više prostora tamo gde vam je potrebno jer je kabina sa 5 stubova i zakrivljena. Imate sjajnu preglednost sa više od šest kvadratnih metara prozorske površine. Takođe imate i veću udobnost i bolju kontrolu, kako pri vožnji unapred tako i pri vožnji unazad pomoću sistema TwinTrac. SkyView kabina nudi oblast sa prozorima od skoro sedam kvadratnih metara.

Koncept vidljivosti za 365 dana

 

Primetićete udobnost čim uđete u kabinu – tri stepenika i bezbedan pristup kroz široka vrata koja se lako zatvaraju. Novim 5-stepenim Powershift menjačem ili Direct CVT menjačem možete upravljati vrhom prsta, sa pogonskom ručicom za vožnju i komandnom ručicom za kontrolu celokupne hidraulike traktora. Kabina ima četiri opcije sedišta, od sedišta sa mehaničkim vešanjem do Valtra Evolution sedišta sa klima uređajem i pneumatskim vešanjem. Vaš suvozač takođe uživa u udobnosti i velikom prostoru. U ponudi su dva tipa vešanja kabine: luksuzan poluaktivan pneumatski AutoComfort sistem i novi mehanički sistem vešanja. T serija ima prednju osovinu sa AIRES+ vešanjem koje kontinualno nadgleda zemljište i komunicira sa AutoComfort vešanjem kabine da bi vam se obezbedila najveća moguća udobnost. Kod HiTech i Active modela, jednostavni korisnički interfejs “Osnovne kontrole” pruža preciznost, dok kontrole na naslonu za ruku omogućavaju napredne zadatke sa integrisanim džojstikom za prednji utovarivač i tempomat. Versu i Direct opremljeni su jednostavnim SmartTouch korisničkim interfejsom.

Udobnost i kontrola

 

Vidite udobnost kad uđete u kabinu – Tri koraka i siguran pristup kroz širom otvorena i meko zatvarajuća vrata Novi Povershift 5-stepeni menjač ili Direct CVT sa ručicom mjenjača-diferencijala i ručicom upravljača traktora vršite kontrolu prstima. Kabina ima četiri varijante sedišta – od sistema mehaničkog vešanja do sedišta Valtra Evolution sa klima uređajem i vazdušnim ogibljenjem. Vaš vozač takođe može uživati u komforu i prostoru. Na raspolaganju su dve vrste ogibljenja kabine: udoban, poluaktivan AutoComfort vazdušni vešanje i novi sistem mehaničkog vešanja. Serija T odlikuje se potpuno novim AIRES + prednjim ogibljenjem koje neprekidno nadgleda pod i komunicira sa AutoComfort ogibljenjem kabine za vrhunsku udobnost. Osnovni sistem upravljanja osigurava da ste u dobrom kontaktu sa mašinom, a opcionalni naslon za ruku sa upravljačkim sistemom vam omogućava još bolju kontrolu nad prednjim utovarivačem ili još zahtevnije zadatke. Veru i Direct verzije standardno su isporučene sa Valtra ARM opcijom.

 

Funkcionalni skandinavski dizajn

 

Kabina ima jedinstven oblik da biste dobili više prostora u visini ramena i laktova, ali je uska u prednjem delu kako bi traktor bio što kompaktniji. Zakrivljeni prozori optimizuju upotrebu prostora, uz preglednost veću od 6 m2 u svim pravcima. Valtra kabina je dizajnirana za vožnju unazad pomoću sistema TwinTrac. Kao kod svakog Valtra traktora, kabina traktora T serije nudi tiho radno mesto (70 dB).

 

Tehnologija na zahtev

 

Najveći deo tehnologije je dostupan na dodir dugmeta. Pritiskom na dugme ECO ili U Pilot ili aktiviranjem režima prenosnog sistema, traktor automatski prelazi na samostalno upravljanje. Uz SmartTouch i ekran osetljiv na dodir veličine 9” imaćete punu kontrolu nad svim tehnologijama, uključujući Vaktra-Guide tehnoligiju koja upravlja vašim traktorom za vas uz preciznost u santimetrima. Valtra Connect sistem telemetrije ugrađuje se u fabrici i spreman je za upotrebu kada traktor stigne na Vašu farmu. Mi se koncentrišemo na tehnologiju, tako da se Vi možete fokusirati na posao.

Kada je traktor serije T dizajniran i razvijen, na karti još nije bilo staza. Morali smo da stvorimo svoje. Mi smo sami dizajnirali i napravili šasiju i menjač. AGCO Power motore koristimo od samog početka proizvodnje traktora – već više od 60 godina.

 

Najbolji traktorski motor napravljen u Finskoj

 

Snizili smo ukupne troškove održavanja smanjivanjem potrošnje goriva i emisije kako bismo ispunili Tier 4 Final / Stage 4 propise za motor, uz istovremenu isporuku snage tamo gde Vam je potrebna. U isto vreme smo se fokusirali da održavanje ostane minimalno, sa SCR kontrolom emisije.

 

Nema pokušaja. Samo su akcije.

 

Transmisija u T seriji predstavljaja sledeću generaciju performansi. Oni podižu upotrebljivost i performanse na potpuno novi nivo.

HITECH

Powershift menjač sa 5 stepeni u svakom područiju, sa hidrauličnim sistemom otvorenog tipa od 73 ili 90 litara protoka

Kod HiTech i Activ modela transmisija je robotizovana, tako da ne postoje palice koje se mehanički pomeraju. Ovi traktori mogu biti opremljeni jednostavnim osnovnim kontrolama ili kontrolnim naslonom za ruku koji Vam omogućava da upravljate svim stepenima prenosa sa malom ručicom menjača i tempomatima

ACTIVE

  • 5PS sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje ( LS )
  • Mehanički hidraulički upravljački ventili
  • Naslon za ruku Valtra bez ekrana

Valtra Active je revolucionarna powershift tehnologija sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje pri protoku do 200 l/minuti, hidrauličnim pomoćnim sistemom i odvojenim uljima hidrauličnog i transmisionog sistema.

Na modelima HiTech i Active kontrola prenosnog sistema je robotizovana, tako da ne postoje mehaničke ručice menjača. Ovi traktori mogu biti opremljeni jednostavnim kontrolama ili kontrolama na naslonu za ruku koji omogućava vožnju pri svim brzinama pomoću male poluge za promenu stepen prenosa i tempomatima

VERSU

  • 5PS, sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenjeElektrične kontrole izvoda hidraulike
  • Valtra SmartTouch naslon za ruku sa terminalom
  • Jednostavna podešavanja prenosnog i hidrauličnog sistema

Valtra Versu je kralj nove generacije powershift prenosnih sistema, sa elektronskom kontrolom hidrauličnog sistema, hidrauličnim pomoćnim sistemom, protokom hidraulične pumpe od 115, 160 ili 200 litara, i odvojenim uljima hidrauličnog i prenosnog sistema. On radi sa pogonskom ručicom u automatskom ili ručnom režimu. Izborom Versu prenosnog sistema dobijate lakoću powershift menjača i
fleksibilnost CVT menjača u jednom pakovanju.

DIRECT CVT

  • Bezstepeni menjač sa hidraulikom zavisnom od opterećenja
  • Elektronski hidraulički upravljački ventili sa patentiranim hidrauličnim pomoćnikom
  • Naslon za ruku Valtra sa ekranom

Ovo je vodeći model T. Četiri menjača nude optimalne performanse i uštedu goriva. Ručica za upravljanje menjačem omogućava vam podešavanje povećanja i smanjenja brzina samo desnom rukom. Sistemi ručica za kontrolu prenosa dodatno su razvijeni kako bi pružili ručno prebacivanje koje je potrebno u određenim situacijama.

Vodeća hidraulika na tržištu

 

Modeli Valtra Direct, Versu i Active nude hidrauliku sa LS pumpamadostupnim sa protocima od 115, 160 ili 200 litara u minuti. Valtra je jedini proizvođač traktora koji nudi LS hidrauliku u kombinaciji sa mehaničkom kontrolom izvoda hidraulike ( Activ oprema ). Transmisiona i hidraulična ulja su odvojena, traktor ima do sedam izvoda hidraulike pozadi i tri para izvoda napred. U verzijama Versu i Direct, ventili su u potpunosti prilagodljivi, sa elektronskim programiranjem i podešavanjem preko Smart Touch terminala. U Active verziji, zadnjim ventilima se mehanički upravlja s ergonomskim i jasno označenim ručicama. Prednji izvodi hidraulike u svim verzijama opreme su sa elektronskom kontrolom.

 

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio