sr
hr sl
Center za pomoč

Priključki Fendt

FENDT svojim kupcima pruža vodeće proizvode u oblasti poljoprivredne mehanizacije i svojim radom postiže cilj: „Da pomogne poljoprivrednicima u najvećem mogućem uspehu!“

U nemačkom gradu Marktoberdorfu sva proizvodnja podleže strogim kriterijumima visokog kvaliteta proizvoda, procesa i razvoja. Zaposleni su visoko kvalifikovani radnici (od programera do proizvodnih radnika), više od 60% njih dolazi iz poljoprivrede, a u Fendtu rade od srca.

Pošto Fendt veruje samo u visoki kvalitet i besprekornost mašina koje proizvode, postrojenje je 2012. godine prošireno i prilagođeno visokoj kvaliteti proizvodnje. Pre napuštanja proizvodne linije, traktor ili mašina moraju proći nekoliko „testnih postolja“ direktno u sklopu gde su hidraulika, kočnice i šasije izloženi ekstremnim uslovima.

Dugogodišnji razvoj sa bogatom istorijom doveo je Fendt do vodećih svetskih kompanija u oblasti razvoja mehanizacije. Fendtovi traktori i kombajni odlikuju se nizom tehnoloških inovacija koje su razvijene kako bi olakšale svakodnevni rad i maksimizirale efikasnost mašina.

Fendt

Fendt veruje samo u visok kvalitet i savršenstvo mašina koje proizvode, fabrika je 2012. godine proširena i prilagođena visokokvalitetnoj proizvodnji.

Priključki Fendt
Fendt
Diskovne kosilice
Fendt
Okretači
Fendt
Grabilice
Fendt
Drljače
Fendt
Prikolice za utovor
Izdelava spletnih strani: AV Studio