sr
hr sl
Center za pomoč

Serija N

Nijedan izazov nije prevelik.

Motor, menjač, šasija i kabina napravljeni su u Finskoj bez ikakvog kompromisa. Svake godine proizvodimo 23.000 Valtra traktora za kupce u 75 zemalja. S tim smo vodeći proizvođač 1 traktora u severnoj Evropi i peta najveća zapadna marka traktora na svetu. U Brazilu smo prisutni od 1960. godine, gde smo lider na tržištu traktora velike snage.

Mudro investirajte svoj novac

Vi naporno radite za svoj novac i želite dobru vrednost kada ga trošite.
Traktor N serije opravdava svaku uloženu paru.
Svakog dana, svake sezone, N serija je vaša radna mašina.

Pouzdanost iz godine u godinu

 

Znamo da moramo sami da radimo posao, ako želimo da bude izveden kako treba. Iz tog razloga, mi proizvodimo glavne komponente u našoj fabrici. Dizajnirali smo i napravili inteligentnu šasiju, snažnu transmisiju i prostranu kabinu. AGCO Pover, Sisu, već je 60 godina traktorski motor Valtra. Ovaj motor postavlja standarde za pouzdanost.

 

Jednostavan za upotrebu za bilo koji posao

 

N serija obezbeđuje snagu za vučenje pluga i agilnost za pomeranje bala sena. Ona pruža odličnu preglednost za precizan rad i svestranost sa zadnjim priključnim vratilom (PTO) za priključnu opremu željnu snage. Sa N serijom ne morate da radite više jer radite pametnije. Rad transmisije sa novom pogonskom ručicom ne može biti lakši. Traktor je kompaktan ali unutar kabine imate dovoljno prostora i udobnosti. Dnevno održavanje je jednostavno: za proveru ulja i čišćenje filtera nije potrebno mnogo vremena. I na kraju, dobijate najbolje rešenje za svoju farmu, sa pravom veličinom i opcijama koje su Vam potrebne, instalirane u fabrici i pokrivene garancijom.

 

Niski ukupni troškovi vlasništva

 

Ukupni troškovi vlasništva opisuju veliku sliku i male detalje. Velika je stvar imati vrednu mašinu koja je izrađena za trenutni zadatak. Ali mi smo otišli dalje sa određenim većim inovacijama. One se sastoje od nekoliko funkcija koje smanjuju opterećenje na Vaš novčanik. Servisni interval od 600 sati smanjuje troškove održavanja a motori AGCO Power sa samo SCR tehnologijom obezbeđuju najbolju ukupnu ekonomičnost. Izaberite Premium Care uslugu ili servisni ugovor koji Vaše mesečne troškove usklađuje sa Vašim godišnjim radnim satima. AGCO Finance pomaže Vam da pronađete optimalno rešenje za plaćanje i upotrebu. Na kraju puta, izbor originalnih Valtra delova i servisa garantuje najvišu peprodajnu vrednost Vašeg traktora.

Kompaktna eksterijera, prostrana unutrašnjost

 

Kompaktan spolja ali prostran unutra. Popnite se na sedište vozača i opustite se. Kada je reč o udobnosti i bezbednosti, mi ne pravimo kompromise.

Kvalitet koji možete videti ali ne možete čuti

 

Jedistven zakrivljen oblik kabine pruža više prostora gde je potrebno: u visini ramena i laktova. Prozori obezbeđuju preglednost od skoro 7 m2. Kabina je uska na prednjem delu kako bi se obezbedio prostor za izduvnu cev i visoki usis vazduha. Kabina je izrađena za vožnju unazad sa sistemom TwinTrac, sedištem sa radijusom okretanja od 180° i dovoljno prostora za noge u zadnjem delu. Kao kod svakog Valtra traktora, kabina traktora N serije je tiho radno mesto. Zahvaljujući čvrstim, dobro postavljenim vratima (jedna ili dvoja), izuzetnoj izolaciji i manjem broju rupa za kablove i cevi, nivo
buke u kabini iznosi približno 70 dB. Čak i u otežanim radnim uslovima u kabini nema dodatne buke.

Ne radite više. Radite pametnije.

 

Sve što Vam je potrebno je na dohvat ruke sa novim 5-stepenim povershift ili Direct CVT menjačem. Imate pogonsku ručicu za vožnju i komandnu ručicu za kontrolu hidraulike. Imate četiri opcije sedišta – od sedišta sa mehaničkim vešanjem do Valtra Evolution sedišta sa klima uređajem i pneumatskim vešanjem. U ponudi su dva tipa ešanja kabine: luksuzan pneumatski AutoComfort sistem i novi mehanički sistem vešanja. Na kraju, biće to dug dan, pa je tu i rashladna kutija da Vaš ručak ostane svež.

 

Tehnologija u pozadini. Jednostavna upotreba spreda.

 

Nije stvar u tehnologiji. Stvar je u tome da se posao učini što je moguće lakšim i efikasnijim. Automatske funkcije su na dohvat ruke kada Vam zatrebaju – pritisnite dugme ECO i aktivirajte U-Pilot ili automatiku prenosnog sistema da bi traktor aktivirao samostalno upravljanje. Sa sistemom AutoGuide dobijate tačnost u cm/dm.

 

Upravljajte svojim modelom N serije

 

Valtra SmartTouch terminal je iskoristio svoje performanse, i podigao ih na najveći mogući nivo. Intuitivniji je i od pametnog telefona. Podešavanjima se lako pristupa, a sva tehnologija je ugrađena u novi, jednostavan za upotrebu format: Command, ISOBUS, Telemetri i TaskDoc. Smart Touch je standardan na Versu i Direct modelima.

Ono što je važno nije veličina, već efikasnost operacije

 

Traktor N serije ima najsnažniji i najagilniji 4-cilindrični motor na tržištu. Motori zapremine 4,4 i 4,9 litara obezbeđuju od 115 ks do 201 ks i moment do 800 Nm.

AGCO Power motor čini srce svakog Valtra traktora od kada smo počeli da pravimo traktore. Vaša sledeća radna
mašina ima više od 60 godina iza sebe i više od 10.000 sati ispred sebe.

Neusporediv niz opcija

 

Traktori Valtra N serije nude više mogućnosti od bilo kojeg drugog traktora. Uz pomoć naših iskusnih preprodavača, radnu mašinu možete precizno prilagoditi svojim potrebama. Valtra nudi šest nivoa snage i pet kombinacija menjača i hidraulike: Hitech, HiTech sa HiTrol, Active, Versu i Direct. HiTech i Active modeli serije Valtra N mogu se opremiti standardnim korisničkim ekranom ili praktičnim i korisnim upravljačkim naslonom.

HITECH

 

Powershift menjač sa 5 stepeni u svakom područiju, sa hidrauličnim sistemom otvorenog tipa od 73 ili 90 litara protoka

Mehaničke kontrole izvoda hidraulike HiTech modeli N104 – N124 su takođe dostupni sa opcijom turbinskog kvačila, koje pruža dodatnu praktičnost i preciznost za rad sa prednjim utovarivačem i u komunalnoj primeni.

ACTIVE

 

  • 5PS sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje ( LS )
  • Mehanički hidraulički upravljački ventili
  • Active model je dostupan sa novom džojstikom

Valtra Active je revolucionarna powershift tehnologija sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje pri protoku do 200 l/minuti, hidrauličnim pomoćnim sistemom i odvojenim uljima hidrauličnog i transmisionog sistema.

Na modelima HiTech i Active kontrola prenosnog sistema je robotizovana, tako da ne postoje mehaničke ručice menjača. Ovi traktori mogu biti opremljeni jednostavnim kontrolama ili kontrolama na naslonu za ruku koji omogućava vožnju pri svim brzinama pomoću male poluge za promenu stepen prenosa i tempomatima.

VERSU

 

  • 5PS, sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje
  • Električne kontrole izvoda hidraulike
  • Valtra SmartTouch naslon za ruku sa terminalom
  • Jednostavna podešavanja prenosnog i hidrauličnog sistema

Valtra Versu je kralj nove generacije powershift prenosnih sistema, sa elektronskom kontrolom hidrauličnog sistema, hidrauličnim pomoćnim sistemom, protokom hidraulične pumpe od 115, 160 ili 200 litara, i odvojenim uljima hidrauličnog i prenosnog sistema. On radi sa pogonskom ručicom u automatskom ili ručnom režimu. Izborom Versu prenosnog sistema dobijate lakoću powershift menjača i
fleksibilnost CVT menjača u jednom pakovanju.

DIRECT CVT

 

  • CVT sa hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje
  • Električne kontrole izvoda hidraulike
  • Valtra SmartTouch naslon za ruku sa terminalom

Ovo je najbolji model u ponudi. Pogonska ručica omogućava Vam da podesite ubrzavanje i usporavanje samo pomoću svoje desne ruke. Nudimo različite postavke za kontrolu brzine, uključujući kontrolu ručne promene stepena prenosa za upotrebu za neke posebne operacije.

Pokretačka snaga mešovite poljoprivrede

 

Nova N serija najmoćniji je 4-cilindrični traktor u industriji, opremljen dodatnim sistemom snage koji isporučuje do 201 konjske snage i 800 Nm obrtnog momenta ( Maksimalna snaga ) . Hidraulika sa protokom do 200 l / min daje vam dovoljno snage za performanse, sa kapacitetom podizanja pozadi od 78 kN i hodom podizanja 890 mm. Optimalno međuosovinsko rastojanje i odlična raspodjela mase od 40-60% pružaju dobro prianjanje uz zemlju i dobru ravnotežu za rad sa prednjim utovarivačem. ¸Moguće je naručiti do 7 izvoda hidraulike nazad i do 4 napred.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio