sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt 200 V/F/P Vario

Moj partner.

U oblasti specijalnih traktora, Fendt od 2009. godine postavlja nova merila ubedljive vrhunske tehnologije. Doživite efikasnost, produktivnost i sigurnost Fendt 200 V / F / P Vario zajedno sa najboljim komforom u vinogradarstvu, voćarstvu i hmeljarstvu.

* Snaga u skladu sa ECE R 120
Model kW KM
207 Vario V/F 53 72
208 Vario V/F 60 81
209 Vario V/F/P 67 91
210 Vario V/F/P 73 99
211 Vario V/F/P 74 101

Odgovarajuća rešenja za vaše zadatke

Sa Fendt Vario-om imate pravog partnera za svaku upotrebu, bilo da se radi o vinogradarstvu, voćarstvu, stakleniku, vrtlarstvu, nezi pejzaža ili komunalnim uslugama. Fendt Vario nudi vam prava rešenja za vaše zadatke.

Fleksibilan, kompaktan, efikasan

 

Sa Fendt 200 V / F / P Vario, vozite poseban traktor koji efikasno olakšava vašu svakodnevnu rutinu.

  • Spremne za TIM smernice: priprema za vođenje zapleta
  • VarioActive: kontrola pomaka prednjeg točka
  • Ventilator sa promenljivim smerom
  • Prednja osovina 540E 750 o / min za fleksibilnu kombinaciju mašina za priključivanje
  • Spoljna kontrola hidrauličkog dizanja i pogonskog vratila sa obe strane
  • LED radna svetla – LED pokazivači i pozicijska svetla integrisani u A stub
  • Grejna prostorija za noge

Fendt 200 V Vario

 

Klasični uskotračni traktor. Visoka tehnologija spoljašnje širine 1,07 m. Opciono sa širokom prednjom osovinom za poboljšanu okretnost.

Fendt 200 F Vario

 

Sa 1,32 m spoljne širine, Fendt 200 F nudi najbolji komfor 10 cm veće kabine.

Fendt 200 P Vario

 

Specijalni traktor sa širim osovinama i većom silom podizanja, od 1,68 m spoljne širine.

Prelazni tunel, prolaz

 

Tunel za prenos, prolaz Za ovu posebnu kategoriju traktorski dizajnirane kabine Fendt 200 V / F / P Vario možete pronaći radno mesto za najveće zahteve: nikad ranije viđeno prostorije za noge bez prepreka i neometan pogled. Sve funkcije upravljanja i upravljanja su integrisane s desne strane. Volan podesiv po visini i nagib upravljača prilagođava položaj sjedenja vašim potrebama.

Odlična radna klima

 

Optimalno radno okruženje obezbeđuje se moćnim grejanjem i ventilacijom sa integrisanim ručnim ili automatskim klima uređajem. Tople noge – hladna glava: greje se vrućom vodom, opcionalno električnim grejanjem u predelu nogu, čak i u izuzetno hladnim danima greje noge, a pri visokim spoljnim temperaturama klima uređaj na krovu kabine obezbeđuje ugodnu temperaturu u kabini.

Mirna kabina

 

Odvajanje kabine od traktora konusnim prigušivačima sprečava prenošenje vibracija i buke u kabinu. Optimalno smanjenje buke obezbeđuje i izuzetno dobro izolovana kabina i vodeno hlađeni motor sa tihim radom pri malim brzinama.

Najbolji pogled na sve strane

 

Uz široko zastakljivanje i uski stub upravljača i krovni pokrov, uvek imate nesmetan pogled na priključne mašine. Svi prekidači i tasteri imaju osvetljenu pozadinu za prikaz u mraku. Spoljna ambijentalna svetlost vampira vam omogućava kontrolu osvetljenih kontrola vaših mašina za priključivanje.

Prijatno radno mesto

Dobro uređene kontrole, kao i ergonomsko dizajnirana radna stanica, povećavaju efikasnost i omogućavaju vam da izađete iz traktora čak i nakon dugog radnog dana. Za sve modele Fendt 200 V / F / P Vario, centralna upravljačka konzola sa integrisanim naslonom za ruke se nalazi na desnoj strani. Po potrebi je dostupan i opcioni Profi paket.

Vario ručica za upravljanje

Standardna verzija je idealno dizajnirana za lako i komforno upravljanje. Središnji deo je pogonski zupčanik prilagođen bezstepenom menjaču. Koristite kontrolnu polugu Vario za kontrolu prenosa i tempomata, aktiviranje memorije za brzinu motora i uključivanje prekidača signalne utičnice (3 i 4) za kontrolu npr. električni magnetni ventili na priključnoj mašini.

Za zahtevne: Profi paket

Profi paket ispunjava i najzahtevnije želje i nudi brojne mogućnosti za profesionalnu upotrebu. U ovoj naprednoj fazi opreme, dodatne funkcije kao što su kontrola hidrauličkih ventila, automatsko upravljanje zadnjim hidrauličnim dizalicom, kao i zadnjim kardanskim osovinama mogu se kontrolisati na multifunkcionalnoj ručici. Držite najvažnije funkcije pri ruci i kontrolišite Fendt 200 V / F / P Vario bez dosadnih promena ruku.

Precizno upravljanje

Poprečna ručica koja se nalazi pored ručice omogućava precizno upravljanje prvim i drugim hidrauličkim ventilima. Trećim do petim hidrauličkim regulacijskim ventilom upravljaju tri linearna modula koji se nalaze na prednjoj strani naslona za ruke. Elementi za upravljanje osovinom upravljača nalaze se u lako dostupnom položaju. Pomoću tastera za foliju uključite i isključite kardansko vratilo i automatiku PTO. EHR kontrola hidrauličkog dizanja i tasteri bočnog hidrauličnog pomaka i nagiba zadnjeg hidrauličnog dizala su takođe vrlo dobro dostupni na desnoj upravljačkoj konzoli.

Fendt Vario = najbolji komfor u vožnji

Beskonačno promenljiv Vario menjač nudi odličan komfor vožnje i mogućnost rada od 0,02 km / h (20 m na sat) do maksimalne brzine od 40 km / h, uz konstantnu vuču i bez prenosa. Tako da uvek radite tačno brzinom koja vam odgovara. Čak i na izuzetno strmim terenima, možete kontinuirano smanjivati brzinu do zastoja, a aktivnim upravljanjem u praznom hodu traktor pouzdano ostaje na obali i takođe ubrzava bez naleta. Ovo štiti pod i pruža vam sigurnost.

Pravilna rotacija …

… za kardansko vratilo povoljno je odabran rotacionim prekidačem: 540, 540E / 750 i 1000 o / min na zadnjem delu (opciono putem prenosa). Praktično spoljni upravljač je stražnji. Prenosno vratilo Fendt 200 Vario je visoko efikasno jer pokreće pogonsko vratilo direktno kroz Vario menjač. Za prednju priključnu stanicu je na raspolaganju 540E (750 o / min pri nominalnoj brzini motora) ili 1000 o / min.

Uravnotežen i efikasan sa TMS-om

Jednostavno odaberete brzinu koju želite. TractorManagement-Sistem TMS uvek reguliše brzinu motora i odnos stepena prenosa po ekonomskom optimalu. Različite namene su za posebne traktore na dnevnom redu. Bez obzira da li se vozi, u vinogradu ili voćnjaku, Fendt 200 V / F / P Vario ima optimalnu podudarnost snage, uštede goriva i zaštitu traktora.

Ograničena akcija je opuštena

Fendt 200 V / F / P Vario sada takođe nudi automatsko balansiranje tereta u području specijalnih traktora 2.0. Potrebna pogonska snaga određuje dozvoljeno automatsko smanjenje broja obrtaja motora, koje uvijek rade u idealnom rasponu brzina. Po želji možete i ručno podesiti granično opterećenje.

Univerzalna hidraulika sa dvostrukim krugom

Do poslednjeg detalja, promišljeni hidraulični sistem Fendt 200 V / F / P Vario pruža vam dovoljno kontrolnih ventila, nezavisno podesive brzine protoka ulja, funkciju prioriteta, podesivu osetljivost na start i još mnogo toga. Prednost dva hidraulička kruga je da smanje gubitak snage razdvajanjem protoka ulja po potrebi.

Snažan hidraulični sistem

Fendt 200 V / F / P Vario su opremljeni hidrauličnim sistemom osetljivim na opterećenje. Moderne aksijalne klipne pumpe uvek isporučuju tačno odgovarajuću količinu hidrauličnog ulja – do 71 litre u minuti uz spoj 104 l / min. Do 25 litara hidrauličnog ulja može se ukloniti za mašine za priključivanje. Transmisija i rezervoari za hidraulično ulje su odvojeni. Ovo omogućava upotrebu bio ulja u hidrauličkom sistemu bez ikakvih problema. Takođe je dostupna i jednostavnija verzija hidrauličnog sistema tandem pumpi.

Precizno upravljanje

Poprečna ručica omogućava precizno upravljanje prvim i drugim hidrauličkim ventilima. Trećim do petim hidrauličkim regulacijskim ventilom upravljaju tri linearna modula koji se nalaze na prednjoj strani naslona za ruke.

Upravljajte hidrauličkim ventilima za sve potrebe

U paketu Profi, Fendt 200 V / F / P Vario već poseduje četiri električno montirana, do šest dvosmernih hidrauličkih ventila. Hidrauličkim upravljačkim ventilima može se upravljati poprečnom polugom, linearnim modulima i upravljačkim ručicama s više poluga.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio