sr
hr sl
Center za pomoč

Okretači Fendt Twister

Raznolikost i izdržljivost: standard u svakom Fendt Tvisteru.

Okvir za večnost

Svi rotori Fendt Tvister imaju okvir velike dimenzije izrađen od profila debljine četiri inča. To obezbeđuje dug život i veliku stabilnost. Upravo ovo se takođe brine za spojeve pojedinih rotora sa spojevima na okviru, posebne priključne vodilice i kaljene vijke. Centralni menjač Fendt Tvister radi u uljnoj kupelji i zaštićen je od prašine i prljavštine. Dvostrano ogibljenje osigurava jednokratni i nesmetan rad.

Direktna vožnja

Svi sklopovi pogona, zahvaljujući zatvorenom dizajnu, pouzdano su otporni na prašinu i prljavštinu i podmazani. Visoko dimenzionirane šesterokutne osovine i samocentrični poprečni zglobovi efikasno pokreću rotore. Sistem bez održavanja testiran je hiljadama puta zauzvrat i ima direktan, direktan pogon. Pored toga, sistem je dobro dostupan i tako prijatan za održavanje.

U pokretu

Dobro osmišljena rešenja koja čine rotacione mašine Fendt Tvister efikasnim i izazivaju misao takođe se nalaze na okretnim točkovima. Postavljeni su tako da se u donjoj tački na podu nalaze na maloj udaljenosti od žbice. To omogućava Tvister rotatorima da se vrlo dobro prilagode na tlo i spreče kontaminaciju hrane. Pored toga, točkovi na naplatcima su pričvršćeni limama kako bi se sprečilo namatanje dovoda. Na ovaj način se hrana ne navikne na točkove.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio