sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt 200 Vario

Prava veličina – bilo kada i bilo gde.

Fendt 200 Vario je ubedljivo u segmentu kompaktnih standardnih traktora. Doživite nenadmašnu Fendt Vario tehnologiju u rasponu od 77 do 111 KS. Dopustite da vas impresionira pouzdan stepenasti menjač ili genijalno lako upravljanje. Fendt kontinuirano razvija ovu tehnologiju. Fendt se 100% kladi na Vario.

* Snaga snage u skladu sa ECE R 120
Model kW KM
207 Vario 53 72
208 Vario 60 81
209 Vario 67 91
210 Vario 73 99
211 Vario 74 101

Prava veličina – drži svoje obećanje.

Ovisno o vašoj upotrebi, Fendt 200 Vario nudi vam ispravna rješenja za vaše potrebe na travnjacima, brdima, poljima, prevozu, njezi biljaka, specijalnim kulturama, komunalnim uslugama ili farmi. Uvereni ste u njenu robusnost i dug radni vek. Fendt 200 Vario Profi nudi određene dodatke koji će vašu svakodnevnu rutinu učiniti još udobnijom i funkcionalnijom uz posebne zahteve.

Efikasno upravljanje, udobna vožnja

 

Konkretno za ovu kategoriju kabineta Fendt 200 Vario dizajnirane na traktoru, radno mesto nalazite za najveće zahteve: nikad ranije viđenu prostoriju za noge bez prepreka i vidljivost u okolini. Sve funkcije upravljanja i upravljanja su integrisane s desne strane. S upravljačem podesivim po visini i nagibu, možete optimalno prilagoditi svoje mesto za sedenje prema vašim potrebama.

Udobno radno mesto

 

Mala visina i ravno dno Fendt 200 Vario omogućavaju udoban ulaz i izlazak, kao i optimalnu prostoriju za noge bez tunela za prenos. Uvek sedite u pravom položaju na sedištu sa vazdušnim vešanjem i čili posle dužeg rada. Opciono ogibljenje kabine dodatno poboljšava komfor vožnje.

Odlična radna klima – odlična kabina

 

Snažni sistemi grijanja i ventilacije s integriranim ručnim ili automatskim klima uređajem osiguravaju optimalnu radnu atmosferu. Tople noge – hladna glava: greje se vrućom vodom, uz (opcionalno) grejanje u predelu vaših stopala, čak i u izuzetno hladnim danima, greje noge, a pri visokim spoljnim temperaturama klimatizacija na krovu kabine obezbeđuje ugodnu temperaturu u kabini.

Dovršena kabina – i tiha

 

Odvajanje kabine od traktora pomoću koničnih amortizera i opcionalnog ogibljenja kabine sprečava prenošenje vibracija i buke u kabinu. Optimalno smanjenje buke obezbeđuje i izuzetno dobro izolovana kabina i tihi motor sa vodenim hlađenjem, pri malim obrtajima.

Vario upravljačka ručica – upravljanje sa maksimalnim savršenstvom

 

Kontrolišite najvažnije karakteristike Fendt 200 Vario jednom rukom: Upravljačka poluga Vario upravlja traktorom upravo onako kako vam je potrebno za određeni rad. Vario upravljačka ručica je ergonomsko postavljena na desnoj konzoli. Kod Varia poluga neprekidno ubrzava od 0,02 km / h do 40 km / h.

Lako upravljanje i sve pred vašim očima

 

Vozačka konzola kontroliše sve važne funkcije kao što su brzina motora, tempomat, TMS, prednji pogon i zaključavanje diferencijala. Na multifunkcijskom displeju na instrument tabli vozač može videti dodatne informacije kao što su. radna površina, vreme ili potrošnja goriva.

Stop & Go funkcija zajedno sa TMS-om

 

Pomoću funkcije Stop & Go, vozač smanjuje brzinu Fendt 200 Vario dok se ne zaustavi držeći prekidač za pomeranje stepena prenosa. Kada vozač spusti prekidač, traktor kreće u pravcu u kojem je pritisnut prekidač. Stop & Go funkcija je posebno dobrodošla ako želite da za kratko vreme povećate brzinu motora u režimu vožnje pedalom. pri radu s prednjim utovarivačem ili podizanjem kipera.

Brzo promenite smer

 

Da biste brzo i lako promenili smer vožnje, sve što trebate učiniti je da pritisnete dugme na ručici zupčanika za promenu smera sa leve strane upravljača. Desna ruka je slobodna za kontrolu hidraulike, za upravljanje prednjim utovarivačem ili za upravljanje prednjim svetlima.

Punom snagom

 

Raspon snage Fendt 200 Vario kreće se od 77 ks do 111 ks maksimalne snage. 3-cilindrični AGCO POVER motor impresionira svojom blistavošću i dinamičnošću, velikom snagom i jednokratnim glatkim radom. Tehnika sa 4 ventila zajedno sa turbinskim punjačem i ventilom za otpadna vrata omogućava optimalan razvoj snage.

 

Jednostavno čišćenje

 

Zahvaljujući katalizatoru oksidacije dizel goriva (DOC) i spoljnoj recirkulaciji izduvnih gasova (AGRek), motor ispunjava stroge propise o ispušnim plinovima bez održavanja. Kompaktni traktori su posebno ekonomični: smanjene brzine i veliki obrtni moment omogućavaju postizanje transportne brzine od 40 km / h pri samo 1.750 o / min. Novi paket za hlađenje, moćan filter za vazduh i ventilator promenljive brzine smanjuju potrebno održavanje i omogućavaju kontinuirani rad.

 

Efikasnost izvrsnosti

 

Traktor-sistem upravljanja TMS, u kombinaciji sa kontinuirano promenljivim menjačem, uvek reguliše motor na ekonomski optimum. Pri tome vozite s opuštenom ručicom ili stopalkom. Sa uključenim TMS-om, elektronika traktora kontroliše brzinu motora i odabira brzinu prenosa. Vozač bira samo željenu brzinu vožnje, a sve ostalo kontroliše TMS.

 

Ekonomično i sa malo održavanja

 

Predčišćivač goriva sa termostatskim ventilom uvek omogućava traktoru da pouzdano radi čak i pri veoma niskim temperaturama, jer prethodno zagrejano gorivo iz povratne linije dospeva u predčistač. Hladnjaci i filteri posebno su dizajnirani za održavanje. Možete uključiti kombinirani instrument da biste prikazali različite informacije, poput PTO brzina, brzina kretanja ili potrošnja goriva.

Fendt Vario = udobnost u vožnji

 

Vario menjač nudi udobnu vožnju i uštedu goriva. Od 0,02 km / h (20 m na sat) do maksimalne brzine od 40 km / h uz konstantnu vuču i bez prenosa. Tako uvek radite tačno brzinom koja tačno odgovara vašem radu. Čak i na izuzetno strmim terenima, možete kontinuirano smanjivati brzinu do zastoja, a aktivnim upravljanjem u praznom hodu traktor pouzdano ostaje na obali i takođe ubrzava bez naleta. Ovo štiti pod i pruža vam sigurnost.

 

Odgovarajuća rotacija …

 

… za kardansko vratilo je prikladno izabrano pomoću okretnog prekidača: 540, 540E i 1000 o / min na zadnjem delu (opciono putem prenosa). Praktično spoljni upravljač je stražnji. Prenosno vratilo Fendt 200 Vario je visoko efikasno jer pokreće pogonsko vratilo direktno kroz Vario menjač. Za prednju priključnu stanicu je na raspolaganju 540E (750 o / min pri nominalnoj brzini motora) ili 1000 o / min.

 

Uravnotežen i efikasan sa TMS-om

 

Jednostavno odaberete brzinu koju želite. TractorManagement-Sistem TMS uvek reguliše brzinu motora i odnos stepena prenosa po ekonomskom optimalu. Različite namene su za kompaktni standardni traktor na dnevnom redu. Bilo da se radi o transportu, polju, komunalnom ili dvorištu, Fendt 200 Vario ima optimalnu podudarnost snage, uštede goriva i zaštitu traktora.

 

Opuštena granična vožnja

 

Među kompaktnim kompaktnim traktorima, Fendt 200 Vario takođe nudi potpuno automatsko podešavanje graničnog opterećenja od 2.0. Potrebna pogonska snaga određuje dozvoljeno smanjenje broja obrtaja motora, pa uvijek djeluje u idealnom rasponu okretaja. Takođe možete ručno podesiti granično opterećenje.

Snažan hidraulični sistem

 

Hidraulika Fendt 200 Vario pruža maksimalni protok ulja od 41 l / min. Dve hidraulične pumpe (33 l / min i 41 l / min) pružaju protok za upravljanje i radnu hidrauliku nezavisno jedna od druge. Kada je potreban veliki protok, dva kruga mogu se kombinovati, dajući maksimalni protok od 74 l / min. Odvojeno hidraulično ulje i reduktori pouzdano sprečavaju mešanje ulja – to je posebno važno kod čestog menjanja dodataka. Velika količina ulja od 34 l, koja se može oduzeti za spoljne potrošače, takođe omogućava upotrebu velikih prikolica za preusmjeravanje.

Velika hidraulična snaga

Za velike zahteve hidraulike, Fendt 200 Vario može da bude opremljen LS pumpom sa protokom od 71 l / min da bi se postigao maksimalni protok od 104 l / min prilikom povezivanja krugova.

 

Power Beyond

Power Beyond kvačila dostupna su sa zadnje strane kako bi se zahtijevali hidraulični priključci. Potpuna hidraulična snaga vam je na raspolaganju bez nepotrebnih prepreka. Visokotlačna povratna linija bez pritiska nudi nizak otpor protoka ulja, što rezultira niskim zagrevanjem ulja i efikasnim radom.

Snažni hidraulični lift

 

Opcioni prednji hidraulični lift ima maksimalnu silu podizanja od 2.490 daN i čvrst je u raznim primenama za svoju robusnu konstrukciju. Prigušenje vibracija sprečava da traktor oscilira i osigurava sigurnu i udobnu vožnju čak i pri velikim opterećenjima. Električno hidraulično stražnje hidraulično podizanje sa mak. lift od 4,204 daN osigurava da se teški priključci za teške traktore takođe mogu praktično potpuno podići.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio