sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt 700 Vario

Perfekcionista

Samo biti dobar nije dovoljno. Samo odlično usklađivanje traktora-vozača dovodi do uspešnih rezultata. Za izvrsnost radnog dana, novi Fendt 700 Vario objedinjuje najbolja rešenja – svi u snazi, okretnosti, preciznosti, pouzdanosti, funkcionalnosti i komforu.

* Nazivna snaga prema ECE R 120
Model kW KM
714 Vario 106 144
716 Vario 120 163
718 Vario 133 181
720 Vario 148 201
722 Vario 163 222
724 Vario 174 237

Perfekcionista za svaku upotrebu

Fleksibilan veliki traktor sa rasponom snage od 106 do 174 kV vaš je pouzdan partner za sve vrste primena – od lakih radova na travnjaku, dinamičnog transporta do teških poljoprivrednih radova.

Fendt 700 Vario govori o izvrsnosti sa svim funkcijama koje vam svakodnevno olakšavaju:

 • Povećano dizanje 10.360 daN
 • Maksimalna težina u opterećenju 14 t
 • Visoka nosivost do 6.020 kg
 • Hidraulično dizanje sa standardnom 109 l / min standardnom hidrauličkom pumpom sa senzorima opterećenja (152 l / min i opcija 193 l / min)
 • 4 omjera zadnjih mjenjača
 • 1000E radi smanjenja broja obrtaja motora i uštede energije
 • Nivo 4 / završni nivo 4 za izduvne gasove
 • Brisač prednjeg prozora od 300 ° za bolji pregled
 • LED svetla podešavanjem raspona osvetljenja
 • Novi Varioterminal 7-B i 10.4-B pametni telefon upravlja se pomoću tehnologije dodira ili tastature
 • Nove karakteristike za upravljanje i telemetriju Variotronic

Udobnost u visokoj sezoni.

Pregled i prostor

Kabina Fendt VisioPlus nudi obilje prostora za vašu udobnost. Već ulazite u široke stepenice. Ne samo sa šest kvadratnih metara staklenih površina, kabina je čuda prostora – osećaj više prostora pruža vam i zapremina od 2.520 litara i ergonomski raspored svih kontrola. Mnogo deponija nam dobro dolazi.

Sve na vidiku

Krovno zakrivljen panoramski prednji prozor kabine VisioPlus otvara pogled prema gore i dole. Sa uglom od 77 stepeni imate pregled svojih operacija čak i sa podignutim prednjim utovarivačem. Velika staklena površina od 6,2 m2 nudi odličan pogled na okolinu bez uznemirujućeg B stuba. Ni kiša vas ne ograničava: Ručica brisača na 300 stepeni impresionira besplatnim pogledom sa prednje strane.

Kvalitetna oprema

Velika sezona može doći: Fendt 700 Vario sadrži vazdušno ogibljenje u kabini i pruža najbolji komfor. Zračno ogibljenje u tri tačke kabine savršeno uravnotežuje neravne terene. Najudobnije i opuštenije sedište u super udobnom Evolution dinamičnom Dual Motion sedištu, koje idealno štiti vašu kičmu. Oduženo vazduhom kompresora traktora, sedište se automatski prilagođava vašoj težini. Sedište je dostupno u boji od crne ili prave kože.

Potpuno individualno vozačko sedište

Pomoću visine i nagiba upravljačkog stuba, kopča upravljača i armaturne ploče može se otpustiti dodatnom papučicom i može se precizno pomeriti obe ruke u željeni položaj. Zahvaljujući uređaju bez upotrebe ruku, svoj mobilni telefon možete da telefonirate bez upotrebe ruku. VisioPlus kabine optimizovane za uklanjanje buke kabine savršeno prigušuju spoljnu smetnju. Automatski klima uređaj osigurava idealnu ventilaciju i odgovarajuću temperaturu u kabini. Filteri s aktivnim ugljenom omogućavaju najčišći zrak koji diše čak i u posebno prašnjavim radnim uslovima.

Sveobuhvatna misao: Fendt dizajn upravljača

Godinama je dokazan dizajn Fendtovog volana na desnom naslonu za ruku, koji se sastoji od Varioterminal, multifunkcionalne upravljačke ručice, poluge za poprečni upravljač, linearni modul i tastaturu sa folijom. Za kontrolu traktora i dodataka i izbor VariotronicTI funkcija, Fendt 700 Vario dolazi sa dve verzije terminala, 7-terminalnim i velikim 10,4 “terminalom. Kontrolirajte oba terminala dodirom ekrana ili tastera.

Jednostavno u idealnom smjeru: Fendt VarioGuide

Sa Fendt VarioGuide-om imate na raspolaganju dva sistema prijemnika, NovAtel® ili Trimble®. Najbolji rezultati i maksimalan komfor postižu se uz pomoć VarioGuide ploča. Možete birati između dva prijemnika, NovAtel® ili Trimble®. Sa NovAtel prijemnikom i SBAS, TerraStar-L & -C i RTK signalima za korekciju stalno ste na pravom putu. Kada birate Trimble® prijemnik, možete koristiti SBAS, RangePoint ™ RTKS ™, CenterPoint RTKS ™ i RTK. A ako ikada izgubite RTK signal zbog konfiguracije terena, to možete zahvaljujući tehnologiji VarioGuide Trimble®-kFill ™ ili NovAtel® RTK Assist, pouzdano nastavi da radi do 20 minuta bez ispravljačkog signala.

Nove Fendt linije za pomoć pri konturiranju u vožnji

Fendtovi traktori sa Varioterminal 10.4 i sistemom VarioGuide i NovAtel® ili Trimble® prijemnicima sada mogu koristiti Fendt Contour Assistant. Ovo dopunjava poznate tipove sistemskih linija VarioGuide sa segmentnim obrisima i tipovima pojedinačnih linija i pomaže vam da još efikasnije i udobnije radite. U slučaju konturnih linija, sa segmentnim konturama, tokom jednog bajpasa beleže se različiti segmenti. To vam omogućava da brzo i lako odredite granice parcele. Za pojedinačne linije, zaobilazeći parcelu, sve kotrljajuće se linije definiraju kao gotovo beskonačne konturne linije.

Odlična za svaku upotrebu

ISOBUS čvorište je presudno za Fendt Variotronic za povezivanje na priključne mašine. Kroz Variotronic kontrolu mašina za priključivanje, sve mašine saglasne ISO 11783 mogu se lako i brzo upravljati putem Varioterminala i, uz odgovarajuću podršku, takođe preko višenamenske upravljačke ručice. Fendt 700 Vario možda je već opremljen karakteristikama za Variotronic TIM. To znači da mašina za priključivanje kompatibilna sa TIM kontrolira traktor u određenim funkcijama. To su, na primer, balirka za kompatibilnost sa TIM-om, brzina kretanja unapred i jedan hidraulički ventil.

Savršena pogodnost za najbolju vožnju.

Snaga i pouzdanost

Pouzdan šestocilindrični Deutz motor u Fendt 700 Vario isporučuje 106 do 175 kV pogonske snage sa maksimalnom brzinom vožnje od 50 km / h. Sa zapremine 6,1 litrom, tehnologijom sa 4 ventila i Common Rail ubrizgavanjem goriva, motor isporučuje visok obrtni moment. Kompaktni veliki traktor dizajniran za velike snage i opterećenja. Motor i menjač su idealno usklađeni za visoku ukupnu efikasnost.

 

Ekonomičan i ekološki prihvatljiv

Potrošnja se računa na svaki litar. Opremljen SCR tehnologijom za obradu izduvnih gasova, Fendt 700 Vario je posebno ekonomičan i ispunjava zahteve Tier4 / Tier 4 Final za ispušne sisteme. Pasivni filter za čestice takođe doprinosi ekonomičnosti potrošnje goriva, ne zahtevajući dodatno ubrizgavanje goriva za regeneraciju. S odličnim usklađivanjem motora i menjača, novi Fendt 700 Vario pruža ukupnu snagu, kako na terenu, tako i na putu.

 

Ekonomično i sa malo održavanja

Predfilter goriva sa termostatskim ventilom omogućava pouzdano pokretanje traktora čak i pri veoma niskim temperaturama, jer prethodno zagrejano gorivo iz povratne linije ulazi u predfilter. Hladnjaci i filteri su instalirani tako da je njihovo održavanje korisničko. AdBlue ekran o potrošnji goriva i goriva vam omogućava ne samo da vidite trenutnu potrošnju goriva, već i da snimite potrošnju za različite namene. Uz to, vozaču pomaže da odabere štedljiv stil vožnje.

Popularno, pouzdano, sjajno: menjač Fendt Vario.

Odlična vožnja je non-stop

Samo sa bezstepenim Vario menjačem možete odabrati idealnu brzinu vožnje za svaki posao. Vozite kontinuirano od 0,02 km / h do maksimalne brzine od 50 km / h. I dok to radite, možete slobodno upravljati traktorom pomoću višenamenske putne ručice ili papučice. Posebno su pozitivni smanjeni troškovi održavanja sa dužim intervalom zamene ulja u 2.000 sati. Zasebno kućište ulja štiti menjač od mešanja ulja i prljavštine.

Prava rotacija sa uštedom osovine 1000E

Bez obzira koju pogonsku osovinu instalirate – Fendt 700 Vario može oduzeti onoliko snage koliko vam treba. Postoje četiri grupe brzina vratila – 540, 540E, 1000 i 1000E. 1000E o / min omogućava optimalan prenos energije i štedi gorivo od vezanosti za velike brzine i istovremeno smanjuje zahteve za napajanjem, npr. rotaciona drljača, pumpa za gnojenje ili prskalica.

Uravnotežen i efikasan sa TMS-om

Različiti zadaci su za svestrani traktor na dnevnom redu. Bilo da se radi o prijevozu ili teškim vučama, Fendt 700 Vario ima optimalnu podudarnost snage, uštede goriva i zaštitu sklopova traktora. Sistem upravljanja traktorima (TMS) reguliše performanse motora i menjača tako da uvek vozite sa ekonomičnim optimalom bez razmišljanja. Jednostavno odaberete brzinu koju želite.

Sa punom snagom do granice mogućeg

Funkcije poput automatskog prilagođavanja krajnjeg opterećenja 2.0 dodatno smanjuju potrošnju goriva jer motor uvek radi u idealnom rasponu obrtaja. Granično opterećenje, koje varira u zavisnosti od upotrebe traktora, automatski se podešava. Granično opterećenje više nije potrebno ručno podešavati, a motor i mjenjač savršeno se podudaraju. U režimu Kickdovn, traktor snažno ubrzava u svojim vrhunskim performansama.

Odlična oprema.

Traktor izvrsnosti

Idealne linije za obrezivanje, prelazak na prelaz za sjetvu, savršen rez kod košenja – sa Fendt 700 Vario vaš rad je izvrstan i bićete izuzetno zadovoljni rezultatima. Mnogobrojne priključne tačke i automatske funkcije nude vam brojne mogućnosti za korišćenje priključnih mašina. Moćna hidraulika olakšava vam širenje područja primene uz najbolju efikasnost i produktivnost.

Snažna hidraulika

Sa protokom od 193 litre u minuti, pumpa Fendt 700 Vario Sensing Load nudi pravi volumen za hidrauliku. Ova veličina pumpe u modelima Profi i ProfiPlus razigrano zadovoljava sve potrebe mašina za priključivanje. Ostale pumpe veličine 152 l / min i 109 l / min (Pover i PoverPlus) takođe imaju dovoljan kapacitet za sve mašine za priključivanje. Ovi kapaciteti pumpi omogućavaju niske brojeve obrtaja motora za uštedu goriva čak i u zahtevnim radnim procedurama.

Dizač tegova u najboljem obliku

Stabilna konstrukcija Fendt 700 Vario pruža snagu podizanja od 10360 daN, koja može podnijeti i najteža opterećenja. Udobnim prednjim hidrauličnim dizanjem, sa olakšanjem opterećenja, težina priključne mašine može se preneti na prednju osovinu. Zahvaljujući posebnom dvosmernom ventilu prednjeg hidrauličnog dizanja, nivo olakšanja može se fino podesiti. To neprekidno obezbeđuje pouzdanu kontrolu prednjih točkova traktora i, između ostalog, da prednja spojnica leži na zemlji samo pod pritiskom potrebnim za obavljanje posla.

Odličan Vario i Cargo u cjelini

Fendt 700 Vario je izuzetno pogodan za upotrebu sa prednjim utovarivačem. Ugao gledanja prema gore utrostručen je zahvaljujući zaobljenim panoramskim središnjim stubovima. Vozač takođe ima pogled na potpuno podignut utovarivač. Prednju ploču možete otvoriti u bilo koje vreme dok koristite prednji utovarivač. Rad sa prednjim utovarivačem postaje pravo zadovoljstvo.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio