sr
hr sl
Center za pomoč

Grabilice Fendt Former

Svaka biljka se računa kada se hrani hrana.

Fino podešavanje

Sve multi-rotacijske Fendt bivše rakele imaju samo ove PTO stezaljke. Na taj način omogućavaju odličnu prilagodbu tla u uzdužnom i poprečnom smjeru. Ovo im omogućava da bez ikakvog gubitka ubiju svu hranu, uključujući i onu koja leži u tragovima traktora ili je pritisne u zemlju. Pored toga, nepravilnosti na travi su zaštićene u slučaju nepravilnosti.

Odlična hvatanja

Optimalno dizajnirani zglob kreiran je sa optimalnom rukom za hvatanje krakova. Specijalni dizajn vodilice za grablje Fendt Former osigurava precizno podizanje i spuštanje žbica. Uz serijsko podešavanje vodeće šine, možete pojedinačno i u skladu sa svojstvima dodavanja postaviti tačku napajanja dovoda u šarki da biste dobili savršeno oblikovan šarku u svim uslovima. Ovo uveliko povećava kapacitet mašina koje prate grablje. Zatvoreni dizajn vodeće šine štiti je od prljavštine i prašine, a trajnim punjenjem masti rotori rade posebno tiho.

Optimalan kvalitet unosa sa Jet-Effekt-om

Okretanje rotora od težišta osigurava da rotore prvo podignu prednji, a zatim zadnji. Pri spuštanju, međutim, redosled je obrnut: rotori se prvo spuštaju sa zadnjim, a zatim i sa prednjim. Tako se žbice ne zabijaju u zemlju. Na taj način su žbice, kao i travnati korovi, zaštićeni od oštećenja i hrana nije kontaminirana.

Odlična rotirajuća šasija

Optimalna adaptacija tla, čak i na teškim ili strmim terenima, garantuje široko postavljena šasija Fendt Former. Dodatni mir i stabilnost osigurani su tandem opremom. Grablje Fendt Former omogućavaju vam da efikasno i čisto radite u svim uslovima i u svim vrstama stočne hrane. Tandem upravljačka osovina (za bivše 7850/7850 PRO i Former 14055 PRO) štiti travnjak tokom rada.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio