sr
hr sl
Center za pomoč

Fendt 1000 Vario

500 KM za vaše dnevno remek-djelo. Fendt 1000 Vario

Odlično. Jak. Jedinstven. Doživite istinsku snagu, savršen zahvat, majstorski upravljač i inteligentnu povezanost sa novim Fendt 1000 Vario traktorom.

* Snaga u skladu sa ECE R 120
Model kW KM
1038 Vario 291 396
1042 Vario 320 435
1046 Vario 350 476
1050 Vario 380 517

Broj jedan za teške osnovne zadatke

Fendt 1000 Vario koristi svoju snagu. Velike gume, inteligentna balast guma i kontrola pritiska u gumama i jedinstven i fleksibilan pogon na sva četiri točka osiguravaju pravi prianjanje u svakoj situaciji – zajedno sa izuzetnom okretnošću. Takođe je dovoljno moćan za više od samo osnovnih zadataka.

Nagrada Red Dot za dizajn 2016

Fendt 1000 Vario dobio je međunarodnu nagradu Red Dot za izvanredan kvalitet dizajna. Žiri Red Dot International dodeljuje priznati pečat kvaliteta samo proizvodima koje odlikuje izvanredan dizajn.

Traktor godine 2016

Nova Fendt 1000 Vario nije samo vrhunac izložbe, već i uspeh godine, što potvrđuje i stručna štampa dodeljivanjem „Traktora godine 2016“.
Dobitnik nagrade za mašinu za 2016. godinu u kategoriji KSKSL traktori i nagrada za izbor korisnika. „Ono što ja pravim sa zadovoljstvom“, rekao je Rob Smith, stariji potpredsednik AGCO-a i generalni direktor EAME-a, nakon što je po izboru korisnika dobio nagradu Fendt 1000 Vario Machine of the Iear.

Srebrno priznanje za Fendt VarioDrive.

Dalji razvoj Vario menjača u integrisani pogonski sklop.

Zlatna nagrada iF Design Avard 2016.

Međunarodni žiri dizajna nagradio je Fendt 1000 Vario zlatom u kategoriji „Proizvod“. Kriterijumi za ocenjivanje uključuju kvalitet dizajna, funkcionalnost, izradu, nivo inovativnosti, prijatnost / ergonomiju, brend dizajn, sigurnost i integritet životne sredine. Fendt 1000 Vario uvjerio je žiri svojim dizajnerskim konceptom i efikasnošću.

Prvi utisak se računa, drugi čini razliku.

Savršena kombinacija vrhunskog upravljanja i udobnosti naziva se Fendt Life Cab. To je očigledno kada uđete u kabinu traktora Fendt 1000 Vario, jer novo dizajnirana kabina Life kombinuje vrhunske materijale sa proverenim rasporedom i praktičnošću svih elemenata. Novo iskustvo prostora i vizije upotpunjeno je mnogim sitnicama koje čine svakodnevni posao prijatnijim.

Najmoćniji standardni traktor sa najvećom modularnošću

Fendt 1000 Vario svojom izlaznom snagom zauzima potpuno novi segment. Dizajn ovog standardnog traktora kombinuje sve prednosti rada na terenu i na putu.

  • Novi segment snage od 380 do 500 ks
  • Masa neopterećenog vozila je 14 t, a ukupna težina do 23 t *
  • Sledljivost 60 “(1,5 m) **
  • Potpuno poštovanje cestovnih propisa pri brzini od 60 km / h *
  • Opcionalni odvod snage iza 1000, 1000E i 1300
  • Opcioni zadnji spojnik
  • Svi modularni priključni sistemi Opcionalno upravljanje unazad
  • Nova radna LED svetla
* Vrednost je odvisna od zakonskih zahtev posamezne države.
** Odvisno od državne različice.

Velika snaga – mala potrošnja goriva. Fendt iD.

Fendt iD koncept niske brzine.

Fendt 1000 Vario uvek radi u maksimalnom obrtnom momentu za najnižu specifičnu potrošnju goriva, što znači da već niske brzine motora daju veliku snagu. „Visok obrtni moment, mala brzina motora“ znači sistem prema kojem su sve komponente vozila, kao što su motor, menjač, ventilator, hidraulika i sve pomoćne jedinice, prilagođene idealnoj brzini motora.

Kako funkcionira Fendt iD

Ukupne performanse pogonskog pogona Fendt 1000 Vario optimalne su u pogledu ekonomičnosti. Motori sa varijabilnom geometrijom visokih performansi (VTG) sa efikasnim korišćenjem svog ogromnog potencijala snage pri malim brzinama motora. Menjač i fleksibilni pogon na sva četiri točka obezbeđuju idealnu raspodelu snage unutar optimalnog opsega potrošnje. Koncept Koncentrični vazdušni sistem (CAS) i ventilator visokih performansi po potrebi hladi sve izmenjivače toplote i povećava ukupnu efikasnost. Svi potrošači, poput klima uređaja, kompresora za vazduh ili alternatora, odgovaraju, što znači malo trošenja i habanja pri malim brzinama motora.

Veliki obrtni moment – mala potrošnja goriva

Koncept niske brzine motora Fendt iD obezbeđuje trajnu nisku potrošnju goriva i duži vek trajanja. Raspon brzina Fendt 1000 Vario iznosi 650 do 1700 o / min. U glavnom radnom opsegu brzine se kreću od 1100 do 1500 o / min, što ne troši komponente i smanjuje potrošnju energije. Traktorski motor Fendt 1050 Vario isporučuje zadivljujućih 2400 Nm obrtnog momenta pri 1100 o / min.

Maksimalni kapacitet 365 dana u godini

Sve komponente, od motora, prenosa do ventilatora i hidraulike, posebno su dizajnirane za dugotrajan rad tokom zahtevnih operacija i koordinisane su za isporuku velike snage uz najmanju potrošnju energije. Fendt 1000 Vario takođe je impresivan svojom svestranošću, malom težinom vozila i velikim opterećenjem. Najnovija softverska rješenja i razni interfejsi uticu put integrisanim servisima koji povećavaju radnu efikasnost brzom analizom podataka i mogućnostima održavanja upravo na terenu.

Baviti se traktorom Fendt pametnije je nego ikad

Fendt 1000 Vario opremljen je najnovijim softverskim rešenjima koja su u potpunosti koordinisana i završavaju pojedinačne radne korake do vrhunskog u masteru. Pametna rešenja kompanije Fendt Smart Farming, od novog, otvorenog sistema upravljanja do promenljivog nivoa korišćenja, pokrivaju ceo radni dan – noć. Uvek je naglasak na lakoći rada i potpunoj pouzdanosti svih sistema.

Usluge koje pruža Fendt

Usluge su ušle u budućnost. To znači ekonomičnost, operativnu pouzdanost i zadržavanje vrednosti na koje možete računati. Ukratko: Fendt 1000 Vario.

Tehničke karakteristike Prenesi PDF

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Kontaktirajte nas

Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej
Međunarodni put 166
21233 Čenej (Novi Sad)

Svi kontakti

Duško Mladenović

Direktor

Prodaja i informacije

Servis i rezervni delovi

Servis: 021 210 0553

Rezervni delovi: 021 210 2493

Izdelava spletnih strani: AV Studio