sr
hr sl
Center za pomoč

Fendtova priča

Fendtova priča

FENDT svojim kupcima pruža vodeće proizvode u oblasti poljoprivredne mehanizacije i svojim radom postiže cilj: „Da pomognemo poljoprivrednicima u najvećem mogućem uspehu!“

U nemačkom gradu Marktoberdorfu sva proizvodnja podleže strogim kriterijumima visokog kvaliteta proizvoda, procesa i razvoja. Zaposleni su visoko kvalifikovani radnici (od programera do proizvodnih radnika), više od 60% njih dolazi iz poljoprivrede, a u Fendtu rade od srca.

Pošto Fendt veruje samo u visoki kvalitet i besprekornost mašina koje proizvode, postrojenje je 2012. godine prošireno i prilagođeno visokoj kvaliteti proizvodnje. Pre napuštanja proizvodne linije, traktor ili mašina moraju proći nekoliko „testnih postolja“ direktno u sklopu gde su hidraulika, kočnice i šasije izloženi ekstremnim uslovima.

Dugogodišnji razvoj sa bogatom istorijom doveo je Fendt do vodećih svetskih kompanija u oblasti razvoja mehanizacije. Fendtovi traktori i kombajni odlikuju se nizom tehnoloških inovacija koje su razvijene kako bi olakšale svakodnevni rad i maksimizirale efikasnost mašina.

Fendt EFIKASNA TEHNOLOGIJA – Filozofija VIŠE SA MANJE

Inovacija je bitna samo ako garantuje efikasnost u praksi. Iza toga stoji koncept Fendt Efikasne tehnologije. Filozofija: VIŠE SA MANJIM – Dosegnite VIŠE sa manje resursa, kao što su vreme, gorivo i unosi. Efikasnost je pokretačka snaga Fendta i vašeg dugoročnog uspeha.

Više za vas
Sa Fendtom dobijate više efikasnosti, raznolikosti, više komfora i više sigurnosti.

Više sa inovacijama
Inovacija je osnova za maksimiziranje efikasnosti Fendt mašina.

Više za okruženje

  • Manja potrošnja goriva,
  • 95 % manje NOx,
  • 95 % manje čestica otpada,
  • manje CO2.

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Izdelava spletnih strani: AV Studio