sr
hr sl
Center za pomoč

Priča o Valtri

Priča o Valtri

Poznati po pouzdanosti, raznolikosti, dugoj upotrebi i skandinavskoj tradiciji, Valtra traktori su jedinstveni po tome što su napravljeni tako da odgovaraju potrebama svakog kupca. Dizajnirani su da podnose najteže vremenske uslove i pružaju najviše performanse u najtežim uslovima rada. Valtra je pouzdan partner sa visokokvalitetnim proizvodima, modernom tehnologijom i holističkom podrškom za maksimalno zadovoljstvo kupaca.

Traktori Valtra proizvode se u savremenoj tvornici u Suolahtiju u Finskoj. Danas se Valtra traktori prodaju u 75 država širom sveta. Valtra je deo AGCO korporacije, trećeg najvećeg proizvođača poljoprivredne opreme na svetu.

Pojedinačno za kupca

Valtra traktori izrađuju se individualno prema individualnom nalogu kupca kako bi se zadovoljile specifične potrebe pojedinca. Narudžba se prenosi direktno u fabriku u kojoj proizvodnja počinje prema datim specifikacijama. To kupcu daje proizveden traktor sa željenom opremom direktno iz proizvodnje.

Sistem naručivanja traktora Valtra a la carte omogućava do pola miliona različitih kombinacija.

 

Naručite kataloge

Unesite svoje podatke:

Odaberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Zatražite ponudu po vašem izboru!

Da, pretplaćujem se na vesti o poljoprivrednoj mehanizaciji Interexport. Slažem se da Interexport koristi moje podatke u svrhu informisanja o novostima, ponudama i atrakcijama. Moje informacije neće biti otkrivene trećim licima.

Izdelava spletnih strani: AV Studio